0

sale

BROCHUREHOUDERS van Displaywinkel in de sale!

De naam zegt wat het doet; een brochurehouder is een literatuurrek waarop catalogi, flyers en brochures worden getoond. Eenvoudig te gebruiken, te transporteren en op te zetten. Bovendien nemen folderhouders niet veel ruimte in beslag; plaats jouw tijdschriften, flyers of visitekaartjes op een houder. Trek de aandacht door een brochurehouder te gebruiken. Verkrijgbaar in elk type, formaat, ontwerp of materiaal naar wens. 

A-BORDEN in de sale!

Het A-Bord stoepbord is een reclamemiddel, bestaand uit twee vlakke zijden met in het midden een verbindingsvoeg in de vorm van de letter ‘A’. Een A-Bord is een ideaal advertentiemiddel voor bedrijven om hun merken, producten, aanbiedingen en kortingen te promoten. Een uitstekende manier om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Eenvoudig, praktisch, duurzaam en een opvallend reclamemiddel. Ideaal om te gebruiken bij hotelingangen, winkels, restaurants, cafés, evenementen, makelaars en nog veel meer.

POSTER FRAMES in de sale!

Een perfect hulpmiddel om posters, foto’s of showcase kunst te presenteren. Met de kliklijst kun je de poster eenvoudig en snel verwisselen, zonder de lijst van de muur af te halen. Tevens hoef je geen tape of spijkers meer te gebruiken om lijsten aan de muur te bevestigen. Van een eenvoudig ontwerp, tot meer decoratief of met een elegante uitstraling; Poster Frames zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Kies het juiste posterframe dat bij jouw interieur en huisstijl past. Ook verkrijgbaar als staande versie.

HEALTH AND SAFETY produkten in de sale!

Gezondheid en veiligheid staan voorop, zeker in deze tijd.  Een verscheidenheid aan producten ter ondersteuning van richtlijnen en procedures die de gezondheid, veiligheid en het welzijn van een persoon in elke omgeving beschermen. Van Barriers om afstand te garanderen en controle te houden over wachtrijen, tot handdesinfectiehouders voor het plaatsen van handgels en beschermende mondkapjes tot wanden om afstand en een veilige omgeving te garanderen.