Boekenstandaard

Plexiglas boekenstandaarden en boekensteunen

Een boekenstandaard kan enorm handig zijn wanneer je je handen niet vrij hebt. Door deze handige boekenstandaard kan je eenvoudig een boek of een tijdschrift lezen. Door de steun in het boekenstandaard wordt je boek vastgehouden zodat jij zonder handen je boek kan lezen. Andere woorden voor een boekenstandaard zijn leesstandaard, boekenhouder of boekensteun. Natuurlijk is een boekensteun niet alleen uitermate geschikt voor jezelf, om een boek te lezen, maar ook wanneer je een boek, tijdschrift, folder, catalogie, reisgids of magazines opvallend wil laten opvallen aan de mensen.

                 

 

Boeken steun 
Boeken standaard
N-standaard

Boekenstandaard kopen: waar let je op?

Er zijn verschillende soorten boekenstandaarden, maar je moet natuurlijk wel de beste kiezen die bij jou wensen past. In ons assortiment zijn verschillende soorten boekenstandaarden te koop. Zo verkopen wij een boekenstandaard in A4 formaat, die recht op staat. Hierop kan je eenvoudig je boek of drukwerk laten zien. Een ander super handig boekenstandaard is het N-standaard. Dit is een boekenstandaard die meer in de breedte is, waardoor je hier niet alleen boeken of flyers op kan presenteren, maar ook diverse voorwerpen, zoals horloges, sieraden, onderscheidingen en tegeltjes. Zo zie je maar, boekenstandaarden zijn niet alleen handig voor boeken, maar ook voor vele andere dingen.

Wij verkopen boekensteunen en boekenstandaarden in de formaten A4, A5 en A6. Zo zie je dat er verschillende boekensteunen zijn, maar je moet wel goed opletten welke de beste is die bij jou wensen past. Wil je bijvoorbeeld een groter iets laten zien met het boekensteun, dan raden wij je aan om voor een A4 formaat te kiezen. Daarentegen, wanneer je een kleiner iets wilt laten zien met het boekensteun, dan raden wij je aan om te kiezen voor een A6 formaat. Daartussen zit nog een A5 formaat. Hieronder kan je de afmetingen per formaat zien:

  • Een A4 formaat boekensteun: 21x30 centimeter
  • Een A5 formaat boekensteun: 15x21 centimeter
  • Een A6 formaat boekensteun: 10x15 centimeter

Tevens is het ook van belang om op de afmetingen van het boekenstandaard te letten. Wil je verschillende maten boeken en/of documenten lezen en/of presenteren, dan raden wij je aan om voor een groter boekenstandaard te gaan. Tegelijkertijd geldt wel dat een kleiner boekenstandaard vanzelfsprekend gemakkelijker mee te nemen is wanneer je op pad gaat.

Andere handige standaarden bij Displaywinkel.nl

Omdat onze boekenstandaarden niet alleen handig zijn voor boeken of flyers, maar ook voor producten die je wilt promoten raden wij je om ook eens op onze displaypagina te kijken. Voor het aanbieden van folders verkopen wij ook verschillende folderhouders. Ben je meer op zoek naar handige displays voor kaarten? Dan verkopen wij ook nog diverse kaarthouders. Deze kaarthouders zijn ook enorm handig, net als het boekenstandaard. Bekijk onze producten en kijk welke voor jou heel handig kan zijn. Eén ding is zeker, onze producten zullen het aanbieden van verschillende folders etc. een stuk gemakkelijker maken!