Folderhouder A5

Folderhouder A5

Uw flyers of brochures stijlvol verpakken in een Folderhouder A5? Displaywinkel heeft hier het geschikte product voor. Een folderhouder A5 heeft een afmeting van 210 x 148 millimeter. Doordat de folderhouder A5 een relatief klein formaat is zorgt deze voor een compacte baliepresentatie. U beschikt al over een folderhouder in een A5 formaat voor €2,25. Bij het aanschaffen van een grote hoeveelheid folderhouders ontvangt u van Displaywinkel een interessante korting.

Assortiment folderhouder A5

Een Folderhouder A5 is een enkelvoudige folderhouder waar één brochure of flyer in geplaatst kan worden. Een flyer in A5 formaat ligt fijn in de hand en is een populair reclamemiddel. Het kan informatie bevatten over uw eigen bedrijf of misschien van een partner. Wanneer u liever meerdere folders bij elkaar wilt plaatsen, biedt Displaywinkel hier meervoudige folderhouders voor aan. Van de enkelvoudige folderhouder A5 is een staande en liggende variant beschikbaar in de volgende kleuren:

  • Transparant
  • Wit
  • Zwart

Door de keus uit deze drie kleuren kunt u zelf kiezen welke folderhouder A5 het beste aansluit bij uw interieur. Wanneer de folderhouder beschikt over een boorgat, kan deze ook eenvoudig worden opgehangen op de plek waar u wilt.

Zakelijk gebruik

Een folderhouder A5 wordt voornamelijk gebruikt voor commerciële doeleinden. Hierbij kan u denken aan het delen van interessante aanbiedingen of gewoon belangrijke informatie. Deze kunt u in uw winkel zelf ophangen zodat gasten of klanten dit kunnen zien. Verandert uw aanbieding of wilt u liever iets anders delen? De flyer of brochure kan eenvoudig worden verwisseld door een nieuwe.

Alternatieven

Naast een folderhouder A5 kunt u bij Displaywinkel ook enkelvoudige folderhouders aanschaffen in de maten A3, A4, A6 en A7. Is een folderhouder A5 toch niet helemaal wat u zoekt? Dan raden wij u aan om ook nog eens een kijkje te nemen bij onze kliklijsten of kaarthouders. Een kliklijst of kaarthouder kan ook makkelijk op uw tafel, bureau of balie worden geplaatst. Wanneer u er zelf niet helemaal uit komt en een vraag heeft over de producten van displaywinkel kunt u eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice!

https://www.displaywinkel.nl/folderhouders/ = enkelvoudige folderhouder

https://www.displaywinkel.nl/kliklijsten/ = kliklijsten

https://www.displaywinkel.nl/kaarthouders/ = kaarthouders