Folderhouder A7

Folderhouder A7

Een Folderhouder A7 online bestellen? Bij Displaywinkel bent u op het juiste adres. Als ondernemer wilt u dat uw flyers of brochures worden gezien door de mensen waarvoor ze bedoeld zijn. Een folderhouder A7 kan daarbij helpen. In een folderhouder A7 kunt u kaartjes kwijt met een afmeting van 105x74mm. A7 is het kleinste formaat en daardoor erg compact. Een flyer in A7 formaat is eenvoudig om uit te delen en mee te nemen. Ze worden veelal gebruikt als coupon, entreekaartje of visitekaartje.

De informatie die u kwijt kunt in een folderhouder A7 kan gaan over uw bedrijf, maar ook over diverse partners. Een folderhouder A7 is een enkelvoudige folderhouder waar u één flyer, brochure of folder in kwijt kunt. U kunt bij Displaywinkel een folderhouder A7 aanschaffen in grote hoeveelheden waardoor u ook nog eens interessante korting ontvangt. Wanner u liever meerdere flyers in één folderhouder kwijt wilt, biedt Displaywinkel hier meervoudige folderhouders voor aan. Een meervoudige folderhouder kan bestaan uit 4 etages, maar ook uit 8, deze folderhouder wordt ook wel etalagedisplay genoemd. U kunt in dat geval tot wel 12 flyers tegelijk kwijt.

Alternatieven

Naast een folderhouder A7 kunt u bij Displaywinkel ook enkelvoudige folderhouders aanschaffen in de formaten A3, A4, A5 en A6. Dit zijn allen andere afmetingen en er kan diverse informatie mee worden gedeeld. Is een folderhouder toch niet helemaal wat u zoekt? Dan raden wij u aan om ook nog eens een kijkje te nemen bij onze visitekaartjes of folderhouder met deksel. Een visitekaartje kan ook makkelijk op uw tafel, bureau of balie worden geplaatst. Wanneer u er zelf niet helemaal uit komt kunt u eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice!

 

https://www.displaywinkel.nl/folderhouders/ = enkelvoudige folderhouder

https://www.displaywinkel.nl/kliklijsten/ = kliklijsten

https://www.displaywinkel.nl/kaarthouders/ = kaarthouders