Makelaar-etalage

Makelaar-etalage

Netjes en overzichtelijk drukwerk presenter voor het raam met een makelaar-etalage. Advertenties en aanbiedingen worden op een opvallende manier gecommuniceerd naar de klant. Het makkelijk op te zetten systeem zorgt ervoor dat uw ruimte direct een veel professioneler uitstraling heeft dan voorheen. Displaylink beschik over meerdere modellen waarbij het onderscheid is te maken tussen systemen die geschikt zijn voor A3-formaat en systemen die ontwikkeld zijn voor A4. Beide systemen zijn zo ontwikkeld dat wisselen het mogelijk is om continue te blijven wisselen met inhoud.

Specificaties

Het meest verkochte presentatiesysteem is de Nedcable etalage A4 pakket. Het is een multifunctioneel pakket dat zowel geschikt is voor Retail bedrijven als voor makelaarskantoren. Het NedCable basispakket bestaat uit.

  • 2 x plafondbevestiging
  • 2 x vloerbevestiging
  • 2 x draad 4m
  • 5 x A4 portret kaarthouders (acrylaat)
  • 20 x Enkele bordhouders

Andere producten.

Buiten makelaar-etalage artikelen heeft displaywinkel een ruim assortiment aan kantoor en display benodigdheden. Displaywinkel.nl is verdeeld in meerdere groepen een interessante groep is de folderhouders. In deze groep vindt u folderhouders in allerlei soorten en maten, brochure bordenmeervoudige visitekaarthouders en kliklijsten.  Alles wat u zoekt op het gebied van houders is te vinden op de folderhouder pagina.

Algemene informatie displaywinkel

Alle prijzen op de site zijn exclusief de wettelijke btw bijdragen. Voor verzendingen binnen Nederland hanteren we €9,50 verzendkosten. Orders die naar België worden verzonden worden belast met €15 verzendkosten. Samen met onze professionele logistieke dienstverleners streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk uit te leveren. Mocht dit om wat voor reden dan ook langer duren dan gehoopt dan houden wij u via de mail hiervan op de hoogte. Bij displaywinkel ondersteunen wij: Overboeking, Creditcard, PayPal, Ideal en voor klanten uit België is het een optie om te betalen via Bancontact en Mister Cash.