Sterkaarthouders

De Sterkaarthouders

Op zoek naar Sterkaarthouders voor uw organisatie? Dan bent u bij Displaywinkel aan het juiste adres voor allerlei soorten Sterkaarthouders. De sterkaarthouders kunnen tot wel 3 kaarten in een tonen! Het is een creatieve manier om alles uw folders of ander papierwerk in slechts een houder te kunnen laten zien aan uw klanten of gasten. De sterkaarthouders zijn uitermate geschikt om te presenteren op tafel of op een balie. Deze sterkaarthouders worden vaak gebruikt in restaurants en cafées. U kunt hiermee bijvoorbeeld op een makkelijke manier menu’s in verschillende talen presenteren of verschillende eet- en drankkaarten. Op deze manier blijft het voor de klant helder, maar toch overzichtelijk.

Formaten sterkaarthouders

De sterkaarthouders zijn verkrijgbaar in meerdere verschillende uitvoeringen. Wanneer u 24 sterkaarthouders aanschaft profiteert u van 5% korting, bij 96 stuks profiteert u van 10% korting en bij 192 sterkaarthouders bespaart u 15%. De verschillende uitvoeringen van de sterkaarthouders zijn A5, 1/3 A4, A4 en A6. Het minimale aantal dat afgenomen dient te worden is 6. De sterkaarthouders zijn direct leverbaar en snel in huis. Toch op zoek naar een andere manier om uw informatie te presenteren? Wij bieden ook kliklijstenstoepborden en kaarthouders aan.

Service rondom de sterkaarthouders

Wij van Displaywinkel willen jou een zo aangenaam mogelijke winkelervaring bieden, wanneer u de sterkaarthouders bestelt. In de displaybranche hebben wij het allergrootste assortiment met voor elk product een ruime keuze formaten, zo ook bij de sterkaarthouders. Wij leveren A-kwaliteit displays voor een lage prijs. Al ruim 16 jaar zijn we online actief en hebben al vele klanten en bedrijven mogen helpen aan hun displayartikelen. Daarom zijn wij ook trots om te zeggen dat 99% van onze klanten ons aan zou bevelen aan familie of vrienden. Twijfelt u toch of wilt u graag advies van ons krijgen? Onze klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden!