Waterdichte Stoepborden

Zoekt u Waterdichte stoepborden?

Waterdichte-stoepborden van topkwaliteit vindt u uiteraard op Displaywinkel.nl. Dez waterdiche-stoepborden zijn al te koop vanaf €84,75. In divers en groot aanbod aan waterdichte-stoepborden. Het goedkoopste waterdichte-stoepbord onder de waterdichte-stoepborden is de Basic Outdoor A1. Dit waterdichte-stoepbord is extra scherp afgeprijsd, dit is te herkennen aan de prijs en het ‘Stuntprijs’ label. Posters kunnen eenvoudig aan beide zijden geplaatst worden. Dit model is het goedkoopste A-model waterdichte-stoepbord in Europa! Het stoepbord is spatwaterdicht en dus geschikt voor buitengebruik, hiervoor zijn wel gelamineerde posters gewenst. Posters kunnen eenvoudig aan beide zijden geplaatst worden. Een item dat niet kan ontbreken bij uw winkel.

Uw bord is bestand tegen weer en wind!

Uiteraard bestelt u uw waterdichte stoepborden bij Displaywinkel.nl. Onze waterdichte stoepborden zijn verdeeld in verschillende categorieen. De goedkope lijn, de ultra line, en verzwaarde lijn.

Basic lijn:

Basic Outdoor A1
Basic Outdoor 70x100
Basic Outdoor A0
Basic Outdoor 50x70
Windmaster Classic A1
Basicoutdoor-a1 basicoutdoor-70x100 basicoutdoor-a0 basicoutdoor-50x70 windmasterclassic-a1
Windmaster Classic 50x70
Windmaster Classic B1
70x100
Windmaster Classic A0
Windmaster Classic B0
100x140
windmasterclassic-50x70 windmasterclassic-50x70 windmasterclassic-50x70 windmasterclassic-50x70

Verzwaarde lijn:

ShopStopper Deluxe B1
70x100
ShopStopper Deluxe B1
70x100 Zwart
ShopStopper Deluxe A1
ShopStopper Deluxe A1
Zwart
Shop-Stopper-Deluxe-A0 Shop-Stopper-Deluxe-A0-Zwart Shop-Stopper-Deluxe-A1 Shop-Stopper-Deluxe-A1-Zwart
ShopStopper Deluxe A0
ShopStopper Deluxe A0
Zwart
ShopStopper Deluxe B2
50x70
ShopStopper Deluxe B2
50x70 Zwart
Shop-Stopper-Deluxe-A0 Shop-Stopper-Deluxe-A0-Zwart Shop-Stopper-Deluxe-A0 Shop-Stopper-Deluxe-A0-Zwart

Ultra lijn:

 

Wanneer we het over een erg populair product hebben komt al snel de ShopStopper Deluxe B2 - 50x70 boven drijven. Dit zijn de meest verkochte, waterdichte-stoepborden met verzwaarde voet. Het straatbord is eenvoudig en snel te verplaatsen door de ingebouwde wieltjes. De voet kan gevuld worden met zand of water, zodat deze bestand is tegen de sterkste wind. Ideaal voor buitenpresentatie van uw posters en affiches van 50 x 70 cm formaat. Wanneer u meerdere van deze waterdichte-stoepborden bestelt krijgt u nog meer korting. Dit is bij 3 stuks zo, dan krijgt u 5% korting. Bij 10 stuks krijgt u 8% korting en bij 50 stuks krijgt u 12% korting. Nog meer voordelen dus!

Trouwe leverancier van Waterbestendige stoepborden

Uw waterdichte-stoepborden en andere soorten display koopt u uiteraard bij Dispplaywinkel.nl. Wij leveren al 16 jaar topkwaliteit displays en hebben een erg uitgebreid en groot assortiment. Bekijk ook eens onze folderhouderskaarthouders en kliklijsten. U vindt het nergens goedkoper! Voor verdere vragen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via telefoon, mail en Facebook. Ook kunt u langs ons kantoor komen. Wij horen of zien u graag terug bij Displaywinkel.nl!

Andere type stoepborden die wij in de aanbieding hebben