Whiteboard Magneten

Whiteboard magneten van Displaywinkel.nl

Heeft u nieuwe, goede en fijne whiteboard magneten nodig? Bestel dan nu onze whiteboard magneten, onze magneten zijn ideaal voor het ophangen van notities, papiertjes en bijvoorbeeld memo’s die u niet kwijt mag raken. De whiteboard magneten hebben een afmeting van 20 millimeter en zijn hierdoor groot genoeg om al uw belangrijke papiertjes vast te houden en tegelijk niet teveel over de documenten heen zitten! Wij verkopen de whiteboard magneten voor een scherpe prijs in sets van 10 stuks. Daarnaast zijn de whiteboard magneten te krijgen in maar liefst vier verschillende kleuren:

  • Blauw
  • Groen
  • Rood
  • Zwart

Zo is er altijd wel een magneetkleur die past bij de inrichting van uw huis, kantoor of een andere locatie!

Andere producten

Naast whiteboard magneten verkopen wij ook whiteboard markers en whiteboard wissers naast natuurlijk whiteboarden zelf. Deze laatste zijn in verschillende maten, kies bijvoorbeeld voor ons whiteboard met een afmeting van 90 centimeter bij 60 centimeter, ons whiteboard met een afmeting van 45 centimeter bij 60 centimeter of kies voor ons whiteboard met een afmeting van 30 centimeter bij 45 centimeter. Altijd wel een maat die geschikt voor u is. 

Vragen?

Wilt u contact met ons opnemen omdat uw vragen heeft over onze whiteboard magneten of vanwege een van onze andere producten? Dat kan! Wij zijn in Nederland te bereiken via telefoonnummer +31 (0)76 8 200 300, in België via