Selecteer eerst een uitvoering in het filter menu.
Sorteer op
63 resultaten
 • S
  Kliklijst 25 mm A4
  Makkelijke kliklijst met 25 mm profiel voor A4 formaat posters, affiches of foto's. Geschikt voor wandpresentatie zowel binnen als buiten. Eenvoudig in gebruik door het handige klik-systeem. Door de anti-reflex afdekfolie wordt uw drukwerk onder iedere hoek perfect weergegeven!
  € 9 ,25
  € 7 ,95
  Meer informatie
 • S
  Kliklijst 25 mm A3
  Stijlvolle wissellijst met 25 mm profiel voor A3 formaat posters, affiches of foto's. Geschikt voor wandpresentatie zowel binnen als buiten. Eenvoudig in gebruik door het handige klik-systeem. Door de anti-reflex afdekfolie wordt uw drukwerk onder iedere hoek perfect weergegeven!
  € 10 ,95
  Meer informatie
 • S
  Kliklijst 20 mm A5
  Stijlvolle kliklijst met 25 mm profiel voor A5 formaat posters, affiches of foto's. Geschikt voor wandpresentatie zowel binnen als buiten. Eenvoudig in gebruik door het handige klik-systeem. Door de anti-reflex afdekfolie wordt uw drukwerk onder iedere hoek perfect weergegeven!
  € 6 ,95
  Meer informatie
 • S
  Kliklijst 25 mm A2
  Handige kliklijst met 25 mm profiel voor A2 formaat posters, affiches of foto's. Geschikt voor wandpresentatie zowel binnen als buiten. Eenvoudig in gebruik door het handige klik-systeem. Door de anti-reflex afdekfolie wordt uw drukwerk onder iedere hoek perfect weergegeven!
  € 15 ,50
  Meer informatie
 • 3
  Kliklijst 32 mm 70 x 100
  Fraaie wissellijst met 32 mm profiel voor 70 x 100 cm formaat posters, affiches of foto's. Geschikt voor wandpresentatie zowel binnen als buiten. Eenvoudig in gebruik door het handige klik-systeem. Door de anti-reflex afdekfolie wordt uw drukwerk onder iedere hoek perfect weergegeven!
  € 39 ,50
  Meer informatie
 • 8
  Posterklem mét krijtfolie - diverse afmetingen vanaf A2
  Uniek in Nederland en België! Krijtfolie gecombineerd met een strak ophangframe. Een moderne stijlvolle manier om reclame uitingen op te laten vallen. De krijtfolie is eenvoudig tussen de houders te klemmen en op te hangen. De krijtfolie is beschrijfbaar dmv krijtstiften, ideaal voor snel wisselende reclame uitingen en menu's.
  € 25 ,11
  Meer informatie
 • C
  Kliklijst zwart A4
  De meest verkochte zwarte kliklijst van Nederland en België met een unieke, moderne uitstraling! Een stevige A4 kliklijst van hoogwaardig aluminium voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, altijd goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.
  € 9 ,25
  Meer informatie
 • 3
  Kliklijst A1 dubbelzijdig
  Door de handige ophanghaakjes is deze wissellijst A1 eenvoudig aan het plafond of in uw etalage op te hangen! Aan beide kanten kan een poster worden geplaatst. Met ontspiegelende voorzetfolie en klik-systeem voor het snel wisselen van drukwerk. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.
  € 69 ,00
  Meer informatie
 • K
  Kliklijst Wood A3
  Fraaie A3 houtlook kliklijst van hoogwaardig aluminium voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, altijd goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. De meest verkochte A3 hout-look kliklijst van Nederland met een unieke, warme uitstraling door de hout print! Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.
  € 22 ,50
  Meer informatie
 • W
  Voorzetfolie ontspiegeld A4
  Stevige, ontspiegelde voorzetfolie op A4 formaat van 0,6 mm PVC. Speciaal ter vervanging van de huidige folie van uw posterlijst. De platen worden groter geleverd en dienen op maat gesneden/geknipt te worden.
  € 5 ,13
  Meer informatie
 • K
  Kliklijst Window enkelzijdig A2
  De meest geschikte kliklijst voor uw raampresentatie! Een stevige A2 kliklijst van hoogwaardig aluminium welke d.m.v. een plakstrip aan de binnenzijde van uw ruit wordt bevestigd en met een decoratieprofiel aan de buitenkant. Uw posters of reclameboodschap zijn beschermd tegen diefstal of regen. Ook uitermate geschikt voor glazen schuifdeuren.
  € 27 ,24
  Meer informatie
 • w
  Voorzetfolie ontspiegeld A1
  Stevige, ontspiegelde voorzetfolie op A1 formaat van 0,6 mm PVC. Speciaal ter vervanging van de huidige folie van uw posterlijst. De platen worden groter geleverd en dienen op maat gesneden/geknipt te worden.
  € 10 ,90
  Meer informatie
 • s
  Kliklijst wit A4
  De meest verkochte witte kliklijst van Nederland en België met een unieke, moderne uitstraling! Een stevige A4 kliklijst van hoogwaardig aluminium voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, altijd goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.
  € 12 ,25
  Meer informatie
 • C
  Kliklijst zwart A3
  Zwarte kliklijst op A3 formaat van hoogwaardig aluminium voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap. De meest verkochte zwarte kliklijst van Nederland en België met een unieke, moderne uitstraling! Altijd goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.
  € 11 ,50
  Meer informatie
 • W
  Waterproof A3 - 25mm
  Deze kliklijst is uitermate geschikt voor buitengebruik. Dit is de meest verkochte, 100% waterdichte kliklijst van Nederland en België! Een stevige kliklijst van hoogwaardig aluminium, voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap. Poster zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.
  € 14 ,75
  Meer informatie
 • k
  Kliklijst Wood A4
  De meest verkochte A4 hout-look kliklijst van Nederland met een unieke, warme uitstraling door de hout print! Een stevige kliklijst van hoogwaardig aluminium voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, altijd goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.
  € 19 ,95
  Meer informatie
 • k
  Kliklijst Wood A1
  A1 formaat hout-look kliklijst met een unieke, warme uitstraling door de hout print! Een stevige kliklijst van hoogwaardig aluminium voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, altijd goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.
  € 41 ,25
  Meer informatie
 • S
  Kliklijst 25 mm A1
  Praktische kliklijst met 25 mm profiel voor A1 formaat posters, affiches of foto's. Geschikt voor wandpresentatie zowel binnen als buiten. Eenvoudig in gebruik door het handige klik-systeem. Door de anti-reflex afdekfolie wordt uw poster onder iedere hoek perfect weergegeven binnen de poster frames!
  € 22 ,50
  Meer informatie
 • k
  Kliklijst Wood A2
  A2 houtlook kliklijst van hoogwaardig aluminium voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, altijd goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen. De meest verkochte A3 hout-look kliklijst van Nederland met een unieke, warme uitstraling door de hout print!
  € 27 ,50
  Meer informatie
 • C
  Kliklijst zwart A2
  Zwarte A2 kliklijst van hoogwaardig aluminium voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, altijd goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen. De meest verkochte zwarte kliklijst van Nederland en België met een unieke, moderne uitstraling!
  € 17 ,95
  Meer informatie
 • W
  Waterproof A4 - 25mm
  A4 formaat. De meest verkochte, 100% waterdichte kliklijst van Nederland en België! Een stevige kliklijst van hoogwaardig aluminium, voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap. De kliklijst is uitermate geschikt voor buitengebruik. Poster zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.
  € 9 ,95
  Meer informatie
 • 3
  Kliklijst 32 mm A0
  Grote kliklijst met 32 mm profiel voor A0 lijst posters, affiches of foto's. Geschikt voor wandpresentatie zowel binnen als buiten. Eenvoudig in gebruik door het handige klik-systeem. Door de anti-reflex afdekfolie wordt uw drukwerk onder iedere hoek perfect weergegeven!
  € 49 ,95
  Meer informatie
 • C
  Kliklijst zwart A1
  Stevige zwarte A1 kliklijst van hoogwaardig aluminium voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, altijd goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen. De meest verkochte zwarte kliklijst van Nederland en België met een unieke, moderne uitstraling!
  € 22 ,95
  Meer informatie
 • w
  Voorzetfolie ontspiegeld A2
  Stevige, ontspiegelde voorzetfolie op A2 formaat van 0,6 mm PVC. Speciaal ter vervanging van de huidige folie van uw posterlijst. De platen worden groter geleverd en dienen op maat gesneden/geknipt te worden.
  € 8 ,52
  Meer informatie
 • w
  Voorzetfolie ontspiegeld 70 x 100 cm
  Stevige, ontspiegelde voorzetfolie op 70 x 100 cm formaat van 0,6 mm PVC. Speciaal ter vervanging van de huidige folie van uw posterlijst. De platen worden groter geleverd en dienen op maat gesneden/geknipt te worden.
  € 14 ,19
  Meer informatie
 • w
  Voorzetfolie ontspiegeld 50 x 70 cm
  Stevige, ontspiegelde voorzetfolie op 50 x 70 cm formaat van 0,6 mm PVC. Speciaal ter vervanging van de huidige folie van uw posterlijst. De platen worden groter geleverd en dienen op maat gesneden/geknipt te worden.
  € 10 ,78
  Meer informatie
 • C
  Kliklijst zwart B1 - 70x100
  70 x 100 cm. De meest verkochte zwarte kliklijst van Nederland en België met een unieke, moderne uitstraling! Een stevige kliklijst van hoogwaardig aluminium voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, altijd goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.
  € 27 ,50
  Meer informatie
 • w
  Voorzetfolie ontspiegeld A0
  Stevige, ontspiegelde voorzetfolie op A0 formaat van 0,6 mm PVC. Speciaal ter vervanging van de huidige folie van uw posterlijst. De platen worden groter geleverd en dienen op maat gesneden/geknipt te worden.
  € 22 ,60
  Meer informatie
 • W
  Waterproof A2 - 25mm
  Een stevige kliklijst van hoogwaardig aluminium, voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap. De meest verkochte, 100% waterdichte kliklijst van Nederland en België! Poster zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen. De kliklijst is uitermate geschikt voor buitengebruik.
  € 19 ,95
  Meer informatie
 • S
  Kliklijst wit A3
  Witte kliklijst op A3 formaat van hoogwaardig aluminium voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap. De meest verkochte zwarte kliklijst van Nederland en België met een unieke, moderne uitstraling! Altijd goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.
  € 17 ,80
  Meer informatie
 • w
  Voorzetfolie ontspiegeld A3
  Stevige, ontspiegelde voorzetfolie op A3 formaat van 0,6 mm PVC. Speciaal ter vervanging van de huidige folie van uw posterlijst. De platen worden groter geleverd en dienen op maat gesneden/geknipt te worden.
  € 7 ,95
  Meer informatie
 • 3
  Kliklijst 32 mm 50 X 70
  Fraaie wissellijst met 32 mm profiel voor 50 x 70 cm formaat posters, affiches of foto's. Geschikt voor wandpresentatie zowel binnen als buiten. Eenvoudig in gebruik door het handige klik-systeem. Door de anti-reflex afdekfolie wordt uw drukwerk onder iedere hoek perfect weergegeven!
  € 26 ,00
  Meer informatie
 • s
  Kliklijst wit A2
  Stevige witte A2 kliklijst van hoogwaardig aluminium voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, altijd goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen. De meest verkochte zwarte kliklijst van Nederland en België met een unieke, moderne uitstraling!
  € 23 ,50
  Meer informatie
 • 3
  Posterframe afsluitbaar A4
  Afsluitbare lijst voor menu's, aankondigingen of posters. Deze robuuste aluminium lijst met metalen achterwand is voorzien van scharnieren waarmee het als een 'kastje' opengemaakt kan worden en een slotje om de lijst te vergrendelen. Verkrijgbaar in diverse afmetingen. Geschikt voor buitengebruik. Bovenin is er een ruimte voor tekst of uw logo.
  € 61 ,50
  Meer informatie
 • 3
  Kliklijst 32 mm A1
  Fraaie kliklijst met 32 mm profiel voor A1 formaat posters, affiches of foto's. Geschikt voor wandpresentatie zowel binnen als buiten. Eenvoudig in gebruik door het handige klik-systeem. Door de anti-reflex afdekfolie wordt uw drukwerk onder iedere hoek perfect weergegeven!
  € 29 ,95
  Meer informatie
 • K
  Kliklijst Window enkelzijdig A4
  De meest geschikte kliklijst voor uw raampresentatie! Een stevige A4 kliklijst van hoogwaardig aluminium welke d.m.v. een plakstrip aan de binnenzijde van uw ruit wordt bevestigd en met een decoratieprofiel aan de buitenkant. Uw posters of reclameboodschap zijn beschermd tegen diefstal of regen. De meest geschikte kliklijst voor uw raampresentatie! Ook uitermate geschikt voor glazen schuifdeuren.
  € 17 ,42
  Meer informatie
 • k
  Kliklijst Security A4 incl. sleutel
  A4 kliklijst met kunststof sleutel om te openen. Wissellijst van hoogwaardig aluminium met een speciaal klikprofiel, dat moeilijk te openen is zonder de daarvoor bestemde kunststof grip. Bovendien altijd een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. De best beveiligde kliklijst van Europa! Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.
  € 9 ,95
  Meer informatie
 • k
  Kliklijst Security A3 incl. sleutel
  Security A3 lijst van hoogwaardig aluminium met een speciaal klikprofiel, dat moeilijk te openen is zonder de daarvoor bestemde kunststof grip. Bovendien altijd een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.De best beveiligde kliklijst van Europa!
  € 11 ,95
  Meer informatie
 • W
  Waterproof A1 - 25mm
  De beste, 100% waterdichte kliklijst van Nederland! Een stevige kliklijst van hoogwaardig aluminium, voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap. De kliklijst is uitermate geschikt voor buitengebruik. Poster zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.
  € 29 ,75
  Meer informatie
 • s
  Kliklijst wit A1
  Witte A1 formaat kliklijst van hoogwaardig aluminium voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, altijd goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen. De meest verkochte zwarte kliklijst van Nederland en België met een unieke, moderne uitstraling!
  € 33 ,95
  Meer informatie
 • 3
  Kliklijst 32 mm A4
  Fraaie wissellijst met 32 mm profiel voor A4 lijst posters, affiches of foto's. Geschikt voor wandpresentatie zowel binnen als buiten. Eenvoudig in gebruik door het handige klik-systeem. Door de anti-reflex afdekfolie wordt uw drukwerk onder iedere hoek perfect weergegeven!
  € 15 ,25
  Meer informatie
 • 3
  Kliklijst 32 mm A3
  Fraaie wissellijst met 32 mm profiel voor A3 lijst posters, affiches of foto's. Geschikt voor wandpresentatie zowel binnen als buiten. Eenvoudig in gebruik door het handige klik-systeem. Door de anti-reflex afdekfolie wordt uw drukwerk onder iedere hoek perfect weergegeven!
  € 17 ,85
  Meer informatie
 • K
  Kliklijst Security A2 incl. sleutel
  A2 kliklijst van hoogwaardig aluminium met een speciaal klikprofiel, dat moeilijk te openen is zonder de daarvoor bestemde kunststof grip. Bovendien altijd een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.
  € 15 ,25
  Meer informatie
 • P
  Posterklem diverse afmetingen - vanaf 300mm
  In Diverse lengtes leverbaar. Met een Posterklem kunt u gemakkelijk posters ophangen. De Posterklem worden geleverd met een boven- en onder profiel. Aan het boven profiel zitten 2 verschuifbare ophangogen. Posterklemmen zijn bijzonder goed geschikt voor grote en zware posters. De Posterklem hoeft u niet in elkaar te zetten, deze wordt in zijn geheel geleverd.
  € 5 ,99
  Meer informatie
 • W
  Waterpr. 70x100 - 25mm
  Waterdichte kliklijst op B1 formaat : 70x100 cm. De meest verkochte, 100% waterdichte kliklijst van Nederland! Een stevige kliklijst van hoogwaardig aluminium, voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap. De kliklijst is uitermate geschikt voor buitengebruik. Poster zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.
  € 38 ,50
  Meer informatie
 • 3
  Kliklijst A2 dubbelzijdig
  Door de handige ophanghaakjes is deze Wissellijst A2 eenvoudig aan het plafond of in uw etalage op te hangen! Aan beide kanten kan een poster worden geplaatst. Met ontspiegelende voorzetfolie en klik-systeem voor het snel wisselen van drukwerk. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.
  € 53 ,00
  Meer informatie
 • 3
  Kliklijst 32 mm A2
  Fraaie wissellijst met 32 mm profiel voor A2 lijst posters, affiches of foto's. Geschikt voor wandpresentatie zowel binnen als buiten. Eenvoudig in gebruik door het handige klik-systeem. Door de anti-reflex afdekfolie wordt uw drukwerk onder iedere hoek perfect weergegeven!
  € 24 ,95
  Meer informatie
 • K
  Kliklijst Security A1 incl. sleutel
  De best beveiligde kliklijst van Europa! Een stevige A1 kliklijst van hoogwaardig aluminium met een speciaal klikprofiel, dat moeilijk te openen is zonder de daarvoor bestemde kunststof grip. Bovendien altijd een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.
  € 24 ,95
  Meer informatie
 • K
  Kliklijst Window enkelzijdig B1 - 70x100
  Afmeting 70 x 100 cm. De meest geschikte kliklijst voor uw raampresentatie! Een stevige A2 kliklijst van hoogwaardig aluminium welke d.m.v. een plakstrip aan de binnenzijde van uw ruit wordt bevestigd en met een decoratieprofiel aan de buitenkant. Uw posters of reclameboodschap zijn beschermd tegen diefstal of regen. Ook uitermate geschikt voor glazen schuifdeuren.
  € 43 ,62
  Meer informatie
 • K
  Kliklijst Window enkelzijdig A3
  Stevige A3 kliklijst van hoogwaardig aluminium welke d.m.v. een plakstrip aan de binnenzijde van uw ruit wordt bevestigd en met een decoratieprofiel aan de buitenkant. Uw posters of reclameboodschap zijn beschermd tegen diefstal of regen. De meest geschikte kliklijst voor uw raampresentatie! Ook uitermate geschikt voor glazen schuifdeuren.
  € 21 ,78
  Meer informatie
 • k
  Kliklijst Security A0 incl. sleutel
  Stevige 32 mm A0 wissellijst met openingssleutel. Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen. De best beveiligde kliklijst van Europa! Een stevige kliklijst van hoogwaardig aluminium met een speciaal klikprofiel, dat moeilijk te openen is zonder de daarvoor bestemde kunststof grip. Bovendien altijd een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie.
  € 68 ,73
  Meer informatie
 • k
  Kliklijst Security 50x70 incl. sleutel
  50 x 70 cm. (B2) Stevige posterlijst. Een stevige kliklijst van hoogwaardig aluminium met een speciaal klikprofiel, dat moeilijk te openen is zonder de daarvoor bestemde kunststof grip. De best beveiligde kliklijst van Europa! Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen. Bovendien altijd een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.
  € 19 ,95
  Meer informatie
 • k
  Kliklijst Security 70x100 incl. sleutel
  70 x 100 cm. (B1) security wissellijst. De best beveiligde kliklijst van Europa! Een stevige kliklijst van hoogwaardig aluminium met een speciaal klikprofiel, dat moeilijk te openen is zonder de daarvoor bestemde kunststof grip. Bovendien altijd een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap, goed zichtbaar door de meegeleverde, ontspiegelde folie. Posters zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.
  € 31 ,25
  Meer informatie
 • 3
  Kliklijst A3 dubbelzijdig
  Door de handige ophanghaakjes is deze Wissellijst A3 eenvoudig aan het plafond of in uw etalage op te hangen! Aan beide kanten kan een poster worden geplaatst. Met ontspiegelende voorzetfolie en klik-systeem voor het snel wisselen van drukwerk. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.
  € 39 ,00
  Meer informatie
 • 3
  Kliklijst A4 dubbelzijdig
  Door de handige ophang-haakjes is deze kliklijst eenvoudig aan het plafond of in uw etalage op te hangen! Aan beide kanten kan een poster worden geplaatst. Met ontspiegelende voorzetfolie en klik-systeem voor het snel wisselen van drukwerk. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.
  € 33 ,35
  Meer informatie
 • 3
  Posterframe afsluitbaar A1
  Afsluitbare wissellijst voor posters. Geschikt voor buitengebruik. Deze robuuste aluminium lijst met kunststof achterwand is voorzien van scharnieren waarmee het als een 'kastje' opengemaakt kan worden en een slotje om de lijst te vergrendelen.
  € 119 ,00
  Meer informatie
 • 3
  Posterframe afsluitbaar A2
  Afsluitbare wissellijst voor posters. Geschikt voor buitengebruik. Deze robuuste aluminium lijst met kunststof achterwand is voorzien van scharnieren waarmee het als een 'kastje' opengemaakt kan worden en een slotje om de lijst te vergrendelen.
  € 89 ,00
  Meer informatie
 • 3
  Posterframe afsluitbaar A0
  Afsluitbare wissellijst voor posters. Geschikt voor buitengebruik. Deze robuuste aluminium lijst met kunststof achterwand is voorzien van scharnieren waarmee het als een 'kastje' opengemaakt kan worden en een slotje om de lijst te vergrendelen.
  € 175 ,00
  Meer informatie
 • K
  Kliklijst Window enkelzijdig B2 - 50x70
  50 x 70 cm. kliklijst voor uw raampresentatie! Een stevige A2 kliklijst van hoogwaardig aluminium welke d.m.v. een plakstrip aan de binnenzijde van uw ruit wordt bevestigd en met een decoratieprofiel aan de buitenkant. Uw posters of reclameboodschap zijn beschermd tegen diefstal of regen. Ook uitermate geschikt voor glazen schuifdeuren.
  € 29 ,43
  Meer informatie
 • 3
  Posterframe afsluitbaar A3
  Afsluitbare wissellijst voor posters. Geschikt voor buitengebruik. Deze robuuste aluminium lijst met kunststof achterwand is voorzien van scharnieren waarmee het als een 'kastje' opengemaakt kan worden en een slotje om de lijst te vergrendelen.
  € 75 ,00
  Meer informatie
 • K
  Kliklijst Window enkelzijdig A1
  A1 formaat raam-kliklijst voor uw raampresentatie! Een stevige A2 kliklijst van hoogwaardig aluminium welke d.m.v. een plakstrip aan de binnenzijde van uw ruit wordt bevestigd en met een decoratieprofiel aan de buitenkant. Uw posters of reclameboodschap zijn beschermd tegen diefstal of regen. Ook uitermate geschikt voor glazen schuifdeuren.
  € 35 ,98
  Meer informatie
 • W
  Waterproof 50x70- 25mm
  B2 formaat 50x70cm waterproof kliklijst voor buitengebruik. De meest verkochte, 100% waterdichte kliklijst van Nederland! Een stevige kliklijst van hoogwaardig aluminium, voor een mooie en elegante presentatie van uw poster of reclameboodschap. De kliklijst is uitermate geschikt voor buitengebruik. Poster zijn gemakkelijk te plaatsen en snel te verwisselen.
  € 24 ,95
  Meer informatie
 • Waterproof-Kliklijsten
  € 0 ,00
  Meer informatie