0

Voorzetfolie

7 producten gevonden
a4 kliklijst voorzetfolie a4 kliklijst voorzetfolie

Leverbaar per 4 stuks

1 .95 p.st.
Bekijk product
a3 kliklijst voorzetfolie a3 kliklijst voorzetfolie

Leverbaar per 3 stuks

2 .95 p.st.
Bekijk product
a2 kliklijst voorzetfolie a2 kliklijst voorzetfolie

Leverbaar per 2 stuks

5 .95 p.st.
Bekijk product
a1 kliklijst voorzetfolie a1 kliklijst voorzetfolie

Leverbaar per 2 stuks

9 .75 p.st.
Bekijk product
a0 kliklijst voorzetfolie a0 kliklijst voorzetfolie

Leverbaar per 2 stuks

13 .25 p.st.
Bekijk product
b1 kliklijst voorzetfolie 70x100 b1 kliklijst voorzetfolie 70x100

Leverbaar per 2 stuks

11 .50 p.st.
Bekijk product
b2 kliklijst voorzetfolie 50x70 b2 kliklijst voorzetfolie 50x70

Leverbaar per 2 stuks

6 .25 p.st.
Bekijk product

Voorzetfolie van Displaywinkel

Bij Displaywinkel bieden we u de ultieme oplossing om uw boodschap te versterken en de zichtbaarheid van uw reclame te vergroten - onze hoogwaardige voorzetfolie. Of u het nu gebruik voor uw restaurant, winkel, kantoor of een evenement organiseert, onze voorzetfolie is de perfecte aanvulling op uw bestaande stoepborden of kliklijsten.

Voorzetfolie voor de bescherming van uw boodschap

Met onze voorzetfolie zorgt u direct voor een opvallende eerste indruk bij voorbijgangers. Deze folie is verkrijgbaar in diverse formaten en kan naadloos op uw stoepbord of kliklijst worden aangebracht. Hiermee geef u uw boodschap een professionele uitstraling die opvalt en de nieuwsgierigheid van voorbijgangers wekt. Bovendien biedt de voorzetfolie bescherming tegen stof, vuil en weersinvloeden, waardoor uw boodschap altijd helder en scherp blijft. Dankzij de ontspiegelde eigenschap van de folie is de zichtbaarheid en presentatie van uw presentatie en reclameboodschap optimaal. Met een dikte van 400 micron (0,4 mm) is de folie voldoende flexibel om in elk frame te plaatsen, terwijl het tegelijkertijd bestand is tegen invloeden van buitenaf en beschadigingen.

Voorzetfolie bestellen

Bij het kiezen van de juiste voorzetfolie kan persoonlijk advies het verschil maken. Ons team van experts staat klaar om u telefonisch te ondersteunen bij het maken van de beste keuze voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het selecteren van het juiste model, het bepalen van het ideale formaat of het beantwoorden van technische vragen, wij helpen u graag verder. Wij begrijpen dat u niet kunt wachten om uw voorzetfolie in huis te hebben. Geen enkel probleem! Wij streven ernaar om alle bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen. Doorgaans worden uw producten binnen 2 à 3 dagen bij u thuis bezorgd.