0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

Outdoor Stoepborden

Outdoor Stoepborden

Bent u op zoek naar Outdoor stoepborden?

De beste outdoor stoepborden vindt u bij Displaywinkel.nl. Iets promoten ging nooit zo makkelijk. U koopt al een stoepbord vanaf €74,15. Vindt hier uw display en ga promoten! Bij een stoepbord is het uiteraard handig en van belang dat het tegen bepaalde weersomstandigheden kan. Vandaar ook dat Displaywinkel de outdoor stoepborden aanbiedt. Alle stoepborden die wij aanbieden kunnen ook buiten staan. Het zijn dus zowel binnen- als outdoor-stoepborden. In het dagelijkse straatleven worden de outdoor-stoepborden veel gezien. Dit omdat het een simpel product is om heel goed de boodschap over te brengen. Ook voor uw winkel kunnen de outdoor-stoepborden dus een mooie toevoeging zijn.

Het outdoor stoepbord is het basic model

Uiteraard bestelt u uw outdoor stoepborden bij Displaywinkel.nl. Onze outdoor stoepborden zijn verdeeld in verschillende categorieen. De goedkope lijn, de ultra line, en verzwaarde lijn.

Basic lijn:

Basic Outdoor A1

Basic Outdoor 70x100

Basic Outdoor A0

Basic Outdoor 50x70

Windmaster Classic A1

Basicoutdoor-a1 basicoutdoor-70x100 basicoutdoor-a0 basicoutdoor-50x70 windmasterclassic-a1

Windmaster Classic 50x70

Windmaster Classic B1

70x100

Windmaster Classic A0

Windmaster Classic B0

100x140

windmasterclassic-50x70 windmasterclassic-50x70 windmasterclassic-50x70 windmasterclassic-50x70

Verzwaarde lijn:

ShopStopper Deluxe B1

70x100

ShopStopper Deluxe B1

70x100 Zwart

ShopStopper Deluxe A1

ShopStopper Deluxe A1

Zwart

Shop-Stopper-Deluxe-A0 Shop-Stopper-Deluxe-A0-Zwart Shop-Stopper-Deluxe-A1 Shop-Stopper-Deluxe-A1-Zwart

ShopStopper Deluxe A0

ShopStopper Deluxe A0

Zwart

ShopStopper Deluxe B2

50x70

ShopStopper Deluxe B2

50x70 Zwart

Shop-Stopper-Deluxe-A0 Shop-Stopper-Deluxe-A0-Zwart Shop-Stopper-Deluxe-A0 Shop-Stopper-Deluxe-A0-Zwart

Ultra lijn:

De beste outdoor stoepborden vindt u bij Displaywinkel.nl. Ook een krijtbord als stoepbord is mogelijk, dit wanneer u krijtstift gebruikt en krijtstift reiniger. Dit staat uiteraard ook online bij ons. De outdoor-stoepborden die niet veel geld kosten, zijn de basic-outdoor borden. Deze outside-stoepborden zijn te koop in verschillende formaten. Deze formaten zijn: A1, 50x70, A0 en 70x100. Deze stoepborden zijn eenvoudig inklapbaar en snel wisselbaar door het handige kliksysteem is. Geschikt voor zowel binnen- als buitenpresentatie en gemakkelijk te verplaatsen. Speciaal voor posters en affiches van B1 = 70 x 100 cm. Door de anti-reflex afdekfolie wordt uw drukwerk onder iedere hoek perfect weergegeven! Geschikte outdoor-stoepborden voor uw winkel vind u bij Displaywinkel.nl

Bestel vandaag nog uw bord

Uw outdoor-stoepborden bestelt u natuurlijk bij Displaywinkel. Kijk even wat voor u een toevoeging kan zijn voor uw winkel. Er is keuze uit een erg ruim assortiment. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze folderhouders, kaarthouders en kliklijsten. De producten zijn van topkwaliteit, dit al 16 jaar. Voor verdere vragen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u een deskundig advies op maat geven. Zo komt er altijd het juiste product thuis. Wij horen of zien u graag terug.

Andere type stoepborden die wij in de aanbieding hebben