0
  • Klantwaardering 8.9
  • A-kwaliteit displays
  • Grootste assortiment van Nederland
  • 24/7 bereikbaar
  • Al 18 jaar online!

Waterproof Kliklijsten

Waterproof Kliklijsten

Waterproof Kliklijsten

Van plan om een Waterproof Kliklijst te kopen? Vind een geschikte Waterproof Kliklijst op Displaywinkel.nl! Een kliklijst is een handige manier om posters, affiches of andere soorten drukwerk in te vertonen. Met het kliksysteem kunnen alle papieren eenvoudig ingelijst worden in de waterproof kliklijst. De waterproof kliklijst is een variatie op de gewone kliklijst, die bedoeld is om buiten op te hangen. Deze specifieke kliklijst is gemaakt van sterker en duurzamer materiaal dan de gewone kliklijst. Daardoor is de waterproof kliklijst bestemd tegen guur weer en kan wel tegen een stootje. In de omgeving van openbare ruimten wordt de waterproof kliklijst vaak opgehangen en worden gebruikt om een bericht kenbaar te maken aan de omgeving. Zo kunt u in een waterproof kliklijst bijvoorbeeld een poster ophangen waarin u de omgeving oproept om de buurt opgeruimd en netjes te houden.

Formaten waterproof kliklijst

De kliklijsten kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Juist om deze reden hebben wij een groot assortiment met verschillende uitvoeringen van de waterproof kliklijst. Zo hebben we voor elke poster of affiche een geschikte afmetingen. De afmetingen van de waterproof kliklijst lopen uiteen vanaf A0 formaat tot A5 formaat en daarnaast nog kleiner dan A5 formaat. Onze waterproof kliklijst is uitermate geschikt om buiten op te hangen, omdat de papieren die erin vastgeklikt zitten niet nat kunnen worden. Het zou natuurlijk zonde zijn als al uw drukwerk nat geregend wordt en alles vervangen moet worden. Naast de waterproof kliklijst bieden wij onder andere ook budget, zwarte, houten, witte, security en window kliklijsten aan.

Garantie bij Displaywinkel

Toch op zoek naar iets anders dan een waterproof kliklijst? Bij Displaywinkel bieden we ook wissellijstenfolderbakjes en menukaarthouders aan. Het bestellen van de waterproof kliklijst gaat snel en eenvoudig. U hebt de keuze uit meerdere verschillende betaalmethodes, zoals iDeal, creditcard en PayPal. Voor vragen over producten of andere zaken staan wij ook altijd voor u klaar via de klantenservice. Zo garanderen wij u vakkundig advies op maat.