0

Plexi Vloerdisplay A4

Optimaliseer Uw Presentatie met de Plexi Vloerdisplay voor A4 Kaarten: Een Professionele Oplossing voor Uw Zakelijke Presentaties

Ontdek de voordelen van onze hoogwaardige Plexi Vloerdisplay, speciaal ontworpen voor A4-kaarten en met een indrukwekkende hoogte van 90 cm. Deze vloerdisplay biedt een ideale manier om uw producten en diensten op een stijlvolle wijze te presenteren, of het nu in showrooms, op beurzen, tentoonstellingen, winkels of andere zakelijke evenementen is.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Eenvoudig te Verwisselen: Profiteer van ultiem gebruiksgemak door moeiteloos uw A4-kaarten te verwisselen. Dit zorgt voor flexibiliteit in uw presentaties, aangepast aan uw behoeften.

✅ Enkelzijdig Gebruik: Deze vloerdisplay is ontworpen voor enkelzijdig gebruik, waardoor u op een duidelijke en professionele manier uw boodschap kunt overbrengen.

✅ Duurzaam Plexiglas Design: Gemaakt van helder acrylaat (plexiglas), biedt deze display duurzaamheid en een eigentijds ontwerp. Het transparante materiaal trekt direct de aandacht en geeft uw presentatie een professionele uitstraling.

✅ Rondom Gepolijst Design: De display is rondom gepolijst, wat niet alleen voor een chique uitstraling zorgt maar ook het design in elke setting verfijnt.

✅ Veelzijdige Toepassingen: Geschikt voor gebruik in showrooms, op beurzen, in winkels, etalages, evenementen, openbare gebouwen, scholen en meer.

Kies voor onze Plexi Vloerdisplay voor A4 Kaarten om op een overzichtelijke, professionele, en stijlvolle manier uw producten en diensten te presenteren. Maak indruk op uw doelgroep en zorg ervoor dat uw boodschap opvalt met deze hoogwaardige vloerdisplay. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van een indrukwekkende presentatie.

Specificaties

Artikelnummer: 24600390
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: 230 x 900 x 250 mm (BxHxD)
Binnenmaat: A4 staand
Materiaal: acrylaat 3 en 8 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 2800 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja
Extra: Houder A4 wordt gemonteerd met RVS schroeven en boutjes

Plexi Vloerdisplay A4

  • Leverbaar per stuk
  • 24600390
Sale!
79 .00 p.st. 89.00 95 .59 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 79,00 p.st.
2 stuks € 72,00 p.st.
4 stuks € 65,00 p.st.

Klanten kochten ook

Menubord Décor A4 met voet 100 cm Menubord Décor A4 met voet 100 cm

Leverbaar per stuk

49 .95 p.st.
Bekijk product
A4 kliklijst 25 mm A4 kliklijst 25 mm

Leverbaar per stuk

Sale!
7 .95 p.st. 9.25
Bekijk product

 

Elegante Plexiglas Vloerdisplay voor A4 Kaarten: Optimaliseer Uw Zakelijke Presentaties

Ervaar de voordelen van onze hoogwaardige Plexi Vloerdisplay, specifiek ontworpen voor A4-kaarten en met een indrukwekkende hoogte van 90 cm. Deze vloerdisplay biedt een ideale manier om uw producten en diensten op een stijlvolle wijze te presenteren, geschikt voor diverse zakelijke settings zoals showrooms, beurzen, tentoonstellingen, winkels en meer.

Belangrijkste Voordelen:

Eenvoudig te Wisselen: Profiteer van ultiem gebruiksgemak door moeiteloos uw A4-kaarten te verwisselen. Dit biedt flexibiliteit in presentaties, aangepast aan uw behoeften.

Enkelzijdig Gebruik: Ontworpen voor enkelzijdig gebruik, waardoor u op een duidelijke en professionele manier uw boodschap kunt overbrengen.

Duurzaam Plexiglas Design: Vervaardigd van helder acrylaat (plexiglas), garandeert deze display duurzaamheid en een eigentijds ontwerp. Het transparante materiaal trekt direct de aandacht en geeft uw presentatie een professionele uitstraling.

Rondom Gepolijst Ontwerp: De display is rondom gepolijst, wat niet alleen voor een chique uitstraling zorgt maar ook het design in elke setting verfijnt.

Veelzijdige Toepassingen: Geschikt voor gebruik in diverse zakelijke omgevingen zoals showrooms, beurzen, winkels, etalages, evenementen, openbare gebouwen, scholen en meer.

Kies voor onze Plexi Vloerdisplay voor A4 Kaarten om op een overzichtelijke, professionele en elegante manier uw producten en diensten te presenteren. Laat een blijvende indruk achter op uw doelgroep en zorg ervoor dat uw boodschap opvalt met deze hoogwaardige vloerdisplay. Bestel vandaag nog en ontdek zelf de voordelen van een indrukwekkende presentatie.