0

Geldtelmachine of geldteller kopen?

Bent u op zoek naar een geldtelmachine? Displaywinkel heeft een groot online assortiment met geldtelmachine om op een veilige manier vertrouwelijke gegevens en gevoelige informatie te vernietigen. Met al 19 jaar online ervaring is Displaywinkel dé webwinkel om uw nieuwe geldtelmachine te kopen. Klanten beoordelen onze producten en service niet voor niets met een 9.0!

Geldtelmachine voor muntgeld

Bij de aanschaf van een geldtelmachine voor muntgeld kunt u kiezen uit een groot aantal functies. Denk hierbij aan een optelfunctie voor het optellen van het muntentotaal per munteenheid, of de totaalwaarde van uw getelde munten. Met een batchfunctie kunt u een specifiek aantal muntstukken per munteenheid bepalen. De tel- en muntsorteerder stopt vervolgens wanneer dit gewenste aantal bij de gewenste munt bereikt is. Deze functie kan erg gemakkelijk zijn wanneer u het muntgeld gesorteerd wilt aanbieden bij de bank of wanneer er bijvoorbeeld een kassalade opgemaakt moet worden voor het openen van de winkel. De invoercapaciteit geeft aan hoeveel munten u tegelijkertijd kunt invoeren in de geldtelmachine en de telsnelheid geeft aan hoeveel munten per minuut geteld kunnen worden. Belangrijk, want ‘tijd is geld’ natuurlijk

Geldtelmachine voor biljetten

Er zijn verschillende soorten geldtelmachines voor biljetten op de markt. De eenvoudige biljet telmachines tellen bijvoorbeeld alleen het aantal biljetten per biljetwaarde dat geteld is. Zo weet je snel hoeveel biljetten je van een bepaald biljetwaarde hebt. De meer geavanceerdere biljetten kunnen bijvoorbeeld de waarde van alle biljetten bij elkaar op tellen, of de telling automatisch te laten stoppen als een bepaald aantal biljetten bereikt is. Bijvoorbeeld voor het opmaken van de kassa voor het openen van de winkel. Er zijn geldtelmachines voor biljetten die naast euro’s ook andere valuta kan tellen en zelfs vals geld kan onderscheiden.

Vals geld detectie van een geldtelmachine

De meest geavanceerde geldtelmachines hebben een ingebouwde valsgelddetector. Biljetten worden gecontroleerd op 3 tot 6 verschillende factoren, waaronder: UV-inkt, Magnetische inkt, infrarood inkt, biljet afmeting, dikte en kleur. Wilt u geen geldtelmachine aanschaffen maar wel weten  of u te maken heeft met vals geld? Kijk dan eens naar onze verschillende valsgelddetectors.

Geldtelmachine kopen bij Displaywinkel.nl

Wilt u graag een geldtelmachine kopen? In onze webshop kunt u kiezen uit verschillende formaten, soorten en prijzen. In het papierversnipperaar overzicht kunt u het juiste artikel kiezen en direct bestellen. Betaal veilig via bijvoorbeeld iDeal, of bankoverschrijving. Doorgaans worden bestellingen al binnen 1 á 2 werkdagen bij u geleverd en is deze zelfs volledig gratis wanneer u voor minimaal €150,- besteld. Mocht u vragen hebben over de verzending of over het bestellen van de kaarthouders, neem dan vrijblijvend contact met ons op!