0

Kaarthouder A7 formaat

Zoekt u een kaarthouder in A7 formaat welke op een nette en overzichtelijke manier kunt presenteren aan uw bezoekers of klanten? Dan bent u bij Displaywinkel aan het juiste adres! Bij ons vindt u namelijk heel veel diverse soorten kaarthouders van A7 formaat. Hiermee kunt u uw kaarten op een professionele manier presenteren, dankzij de transparante kaarthouders van Displaywinkel, een doeltreffend dubbelzijdig presentatiesysteem voor al uw kaarten. Op die manier kunt u de informatie die u wilt laten zien nét wat meer laten opvallen. De afmetingen van een kaarthouder van A7 formaat zijn 74 x 105 mm. De meest bekende vormen van kaarthouders zijn de menukaarthouders en visitekaarthouders. Of u nu op zoek bent naar een display voor uw menukaart, naamplaatje, prijskaart, maattabel of andere kaarten, bij Displaywinkel.nl vindt u altijd passende kaarthouders.

Assortiment kaarthouders A7 formaat

Displaywinkel biedt diverse soorten kaarthouders van A7 formaat. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een liggende of staande kaarthouder. Ook heeft u bij ons keuze uit een kaarthouder met I-standaard of met T-standaard. Deze kunt u gemakkelijk neerzetten op bijvoorbeeld een balie of tafel. Neemt dit te veel ruimte voor u in of vindt u het niet handig om een rechtopstaande kaarthouder aan te schaffen. Dan hebben wij ook A7 kaarthouders geschikt voor glas en wand presentatie. Waar u ook naar op zoek bent; Displaywinkel heeft het in huis. Al onze displayproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit en scherp geprijsd!

Verschillende soorten kaarthouders

Behalve kaarthouders in A7 formaat heeft Displaywinkel ook kaarthouders in andere formaten in het assortiment. Zo kunt u ook kiezen voor een kaarthouder in A3 t/m A8 formaat. Ga voor een liggende of staande kaarthouder, een T-standaard of I-standaard, een raam- of wandkaarthouder. Toch niet op zoek naar een kaarthouder? Bekijk dan onze andere displayproducten in onze webshop. Behalve kaarthouders vindt u namelijk nog veel meer producten in onze webshop om uw informatie op een nette en professionele manier te presenteren aan uw klant of bezoeker. Zo biedt Displaywinkel naast kaart- en folderhouders ook: Posterlijsten, Stoepborden én Kliklijsten. Deze kunt u allemaal eenvoudig online bestellen. Heeft u vragen over het assortiment, de beschikbaarheid, onze service of iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vraag!