0

Verzending en bezorging

Displaywinkel werkt alleen samen met gerenommeerde verzendpartners zoals PostNL, DHL, Selektvracht, UPS, DPD en GLS.

Uw bestelling wordt afgeleverd op het door u aangegeven adres; desgewenst kunt u binnen de bestelprocedure een afwijkend factuur- en postadres invullen.  Mocht u niet aanwezig zijn op het moment van aflevering, dan laat de bezorgingsmedewerker een bericht voor u achter. In dat geval wordt de zending voor u bewaard op het dichtstbijzijnde Postkantoor / afhaalpunt, waar u uw bestelling dan alsnog (op een door u zelf te bepalen tijdstip) kunt afhalen, vergeet u dan niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen!

Aflevertijd

Wij hanteren standaard een levertijd van 1-3 werkdagen. De levertijd van uw bestelling is mede afhankelijk van de door u gekozen betaalwijze. Bij vooruitbetaling (zowel handmatig als via de online-kassa) wordt uw bestelling direct uitgeleverd na ontvangst van betaling. Voor de allersnelste levering raden wij u aan om te kiezen voor 'iDEAL'; hierbij wordt uw betaling namelijk direct bij ons bijgeschreven, en kunnen wij direct uw order afhandelen. 

Controleer altijd uw bestelling!

Wij raden u aan om de zending áltijd te controleren waar de bezorgingsmedewerker bijstaat. Laat eventuele beschadigingen noteren op uw ontvangstbewijs zodat u ervan verzekerd bent dat eventuele schade aan de zending vergoed wordt. Uw bestelling wordt met grootste zorg verwerkt en verstuurd. Mocht er toch iets mis zijn kijk dan op onze algemene voorwaarden voor retourzendingen, reclameren en garantie bepalingen. Of neem contact met ons op.