0

Brochurestandaard nodig?

Op zoek naar een folderhouder? Displaywinkel.nl heeft diverse modellen opvouwbare en vaste folderhouders in het assortiment. Deze handige oplossing is ideaal als u vaak op verschillende plekken uw folders wilt presenteren en zorgen voor een professionele uitstraling.

Makkelijk opvouwen en opbergen van uw folderhouders

Een van de grootste voordelen van opvouwbare folderhouders is hun opvouwbare ontwerp. Dit betekent dat u ze makkelijk kunt opvouwen en opbergen wanneer ze niet in gebruik zijn, zonder dat u veel ruimte in beslag neemt. Bovendien zijn de meeste opvouwbare folderhouders ook nog eens eenvoudig mee te nemen, waardoor u ze makkelijk kunt vervoeren naar beurzen, evenementen of andere locaties. Al onze opvouwbare folderhouders zijn inklapbaar tot draagformaat. Makkelijk te transporteren in een draagtas of een stevige koffer.

Folders van A4 formaat of kleiner

Onze opvouwbare folderhouders zijn gemaakt om folders te presenteren van A4 formaat. Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere folders of flyers kleiner dan A4 formaat te presenteren op onze vouwbare folderhouders. Per folderhouder is er plek voor 4 of zelfs 6 keer A4. 

Ruim assortiment brochurerekken bij Displaywinkel.nl

Bij Displaywinkel.nl bieden we een ruim assortiment brochure folderhouders aan, zodat u altijd een product kunt vinden dat bij uw wensen en behoeften past. Of u nu op zoek bent naar opvouwbare folderhouders voor uw folders of uw magazines of brochures, bij ons vindt u altijd de perfecte oplossing. Heeft u nog vragen over onze folderhouders voor aan de wand? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag bij uw keuze.