0

Brochurerek Décor ll A4 liggend

Ontdek de veelzijdigheid van de Brochurehouder Décor II A4 Liggend, een populaire keuze voor brochurepresentatie in Europa. Met een extra topbord voor het eenvoudig plaatsen en snel wisselen van mini-posters, voegt deze A4 brochurestandaard een extra dimensie van attentiewaarde toe aan uw presentatie.

Belangrijkste kenmerken:

✅ Extra Topbord: Voor gemakkelijke plaatsing en snelle verwisseling van mini-posters, waardoor u extra aandacht trekt.
✅ Populair in Europa: De Brochurehouder Décor II A4 Liggend is de meest verkochte brochurestandaard in Europa, met een elegante verzwaarde voet voor stabiliteit.
✅ Overzichtelijke Presentatie: Uw A4 liggende brochures vinden een overzichtelijke plek in de plexiglas houder, waardoor ze makkelijk toegankelijk zijn.

Deze brochurehouder combineert functionaliteit met een eigentijds ontwerp en is ideaal voor het presenteren van A4 landscape brochures. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom de Brochurehouder Décor II A4 Liggend zo geliefd is in Europa!

Specificaties

Artikelnummer: UDBS20Y0A4X1000
Formaat (Bekijk maattabel): A4
Afmeting: a4 landscape = 297 x 210 mm.
Binnenmaat: A4 landscape (liggend)
Vuldiepte: ca 80 mm.
Materiaal: aluminium, acrylaat
Kleur: zilver, transparant
Gewicht: 3620 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja
Montage: Eenvoudig te monteren met instructie
Extra: Postermaat Topbord A4 ; 297 x 210 mm.

Brochurerek Décor ll A4 liggend

  • Leverbaar per stuk
  • V881800121L
89 .00 p.st. 107 .69 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 89,00 p.st.
4 stuks € 87,00 p.st.
10 stuks € 85,00 p.st.
25 stuks € 83,00 p.st.

Klanten kochten ook

Menubord Décor A4 met voet 100 cm Menubord Décor A4 met voet 100 cm

Leverbaar per stuk

49 .95 p.st.
Bekijk product
Brochurehouder Décor A4 liggend Brochurehouder Décor A4 liggend

Leverbaar per stuk

69 .50 p.st.
Bekijk product
Expo Deluxe (4x A4) opvouwbaar Expo Deluxe (4x A4) opvouwbaar

Leverbaar per stuk

Sale!
99 .00 p.st. 165.00
Bekijk product

Ontdek de veelzijdigheid van de Brochurehouder Décor II A4 Liggend, een gewaardeerde keuze voor het presenteren van brochures in Europa. Met een extra topbord, ontworpen voor moeiteloze plaatsing en snelle wisseling van mini-posters, voegt deze A4 brochurestandaard een extra dimensie van attentiewaarde toe aan uw presentatie.

Belangrijke kenmerken:

✅ Extra Topbord: Maakt het eenvoudig plaatsen en snel wisselen van mini-posters mogelijk, waardoor extra aandacht wordt getrokken. ✅ Europees Favoriet: De Brochurehouder Décor II A4 Liggend is de best verkochte brochurestandaard in Europa, met een elegante verzwaarde voet voor stabiliteit. ✅ Overzichtelijke Presentatie: Uw A4 liggende brochures krijgen een nette plek in de plexiglas houder, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn.

Deze brochurehouder combineert functionaliteit met een eigentijds ontwerp en is perfect geschikt voor het stijlvol presenteren van A4 landscape brochures. Plaats vandaag nog uw bestelling en ontdek waarom de Brochurehouder Décor II A4 Liggend zo gewaardeerd is in Europa!