0

L-standaard onbreekbaar

L-standaard A4 onbreekbaar  'Celdis®' L-standaard A4 onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
3 .60 p.st. 4.10
Bekijk product
L-standaard A5 onbreekbaar  'Celdis®' L-standaard A5 onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
2 .25 p.st. 2.99
Bekijk product
L-standaard A6 onbreekbaar 'Celdis®' L-standaard A6 onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
1 .89 p.st. 2.25
Bekijk product
l-standaard a4 landscape onbreekbaar 'Celdis®' l-standaard a4 landscape onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
3 .85 p.st. 4.25
Bekijk product

Onbreekbare L-standaard

Unbreakable L-standaard: Duurzaamheid en Flexibiliteit Gecombineerd

Onze transparante, onbreekbare L-standaards zijn vervaardigd met het oog op robuustheid en duurzaamheid. Gemaakt van PETG, een uiterst sterk materiaal dat bestand is tegen vandalisme, zijn deze standaards speciaal ontworpen voor gebruik in veeleisende omgevingen zoals terrassen, openbare ruimtes en winkels. Ontdek waarom deze L-standaards de perfecte keuze zijn om informatie en advertenties weer te geven zonder zorgen over beschadigingen of breuk.

Ongeëvenaarde Duurzaamheid

Onze L-standaards zijn onbreekbaar dankzij het PETG-materiaal. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen vandalisme, ruwe behandeling en dagelijkse slijtage. Ze gaan jarenlang mee, wat resulteert in kostenefficiëntie en minder noodzaak tot vervanging.

Flexibele Inhoudswisseling

Met onze PETG L-standaards kun je moeiteloos wisselen tussen verschillende inhoud zonder angst voor breuk of beschadiging. Of je nu menu's, aanbiedingen, reclameboodschappen of seizoensgebonden informatie wilt presenteren, deze standaards passen zich gemakkelijk aan je behoeften aan.

Optimale Zichtbaarheid

De transparante eigenschap van PETG zorgt ervoor dat je inhoud altijd helder en goed zichtbaar is. Zelfs in buitenomgevingen waar ze worden blootgesteld aan weersinvloeden, behouden ze hun kristalheldere uitstraling.

Bescherming Tegen Vandalisme

Onze L-standaards bieden extra bescherming dankzij het onbreekbare PETG-materiaal. Dit maakt ze zeer geschikt voor openbare ruimtes waar vandalisme een zorg kan zijn.

In het kort, onze transparante, onbreekbare L-standaards zijn de perfecte keuze voor duurzame en flexibele informatiepresentatie in diverse omgevingen. Of het nu op een terras is, in een drukke winkel, of in een openbare ruimte, ze bieden een sterke bescherming tegen vandalisme en kunnen eenvoudig worden aangepast aan je veranderende behoeften, zonder enig risico op breuk. Kies voor duurzaamheid en functionaliteit met onze unbreakable L-standaards.