0

L-standaard

27 producten gevonden
L-standaard A4 plexi L-standaard A4 plexi

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
3 .99 p.st. 4.25
Bekijk product
L-standaard A4 onbreekbaar  'Celdis®' L-standaard A4 onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
3 .60 p.st. 4.10
Bekijk product
L-standaard A5 plexi L-standaard A5 plexi

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
2 .80 p.st. 3.25
Bekijk product
L-standaard A5 onbreekbaar  'Celdis®' L-standaard A5 onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
2 .25 p.st. 2.99
Bekijk product
L-standaard A6 plexi L-standaard A6 plexi

Leverbaar per 6 stuks

1 .99 p.st.
Bekijk product
L-standaard A6 onbreekbaar 'Celdis®' L-standaard A6 onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
1 .89 p.st. 2.25
Bekijk product
L-standaard A3 plexi L-standaard A3 plexi

Leverbaar per stuk

14 .50 p.st.
Bekijk product
L-standaard A7 plexi L-standaard A7 plexi

Leverbaar per 12 stuks

1 .95 p.st.
Bekijk product
L-standaard A8 plexi L-standaard A8 plexi

Leverbaar per 12 stuks

1 .55 p.st.
Bekijk product

L-standaard van Displaywinkel

Wilt u een L-standaard kopen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Displaywinkel heeft met het moederbedrijf Cellumica kunststoffen al sinds 1926 (!) ervaring met het verwerken van kunststoffen. Dus na bijna 100 jaar durven wij wel te zeggen dat we een enorme ervaring hebben opgebouwd, toch?  Wij bieden u daarom ook kwalitatief zeer hoge en goed afgewerkte L-kaarthouders aan in de volgende afmetingen zowel staand als liggend (landscape);

L-standaard A9

L-standaard A8

L-standaard A7

L-standaard A6

L-standaard 1/3A4

L-standaard A5

L-standaard A4 en

L-standaard A3

Daarnaast ook nog verkrijgbaar in de veel voorkomende L-flyerhouder formaten 40x60, 60x80 en 80x120 mm.

L-vorm presentatie standaard

Als u op zoek bent naar een L-vorm presentatie display dan bent u bij Displaywinkel aan het juiste adres. Displaywinkel produceert deze L-standaards in eigen huis en gebruikt vooral helder plexiglas om deze L-standaard kaarthouders te maken. De helderheid van plexi is ongeëvenaard en daardoor is uw boodschap altijd 'glashelder' zichtbaar. De zijkanten worden rondom gepolijst om het acrylaat geheel tot zijn recht te laten komen. Het wisselen van uw informatie gaat heel gemakkelijk, u schuift aan de zijkant uw info tussen het acryl en de achterwand zorgt ervoor dat uw presentatie mooi strak in de L-display blijft zitten. Het is dan ook weer erg eenvoudig om snel de informatie weer te wisselen.

polystyreen L-displays

Displaywinkel vervaardigd nu ook de L-standaards uit polystyreen (PS), dit is een helder transparant materiaal en een stuk goedkoper dan plexiglas. Voor veel toepassingen is polystyreen voldoende. De zijkanten worden bij polystyreen niet gepolijst, het is een puur functionele display om uw menu, prijslijst of andere informatie te tonen. Het nadeel van polystyreen is wel dat het kwetsbaarder is dan de andere kunststoffen, dus om deze te gebruiken waar veel publiek de L-display kunnen laten vallen, zoals op een terras of een plaats met een harde ondergrond, dan adviseren wij toch plexi L-standaards of de uitvoering in PETG.

* nieuw * PETG L-standaards

Nieuw en uniek zijn de petg - 'budget' uitvoeringen van de L-displays, deze maken wij uit transparant PETG. Dit is een slagvast helder materiaal en dat maakt dat de L-houders onbreekbaar zijn. Je hoeft niet meer bang te zijn dat de hoeken scheuren of breken, de achterzijde kan ook niet breken bij het wisselen van de info of foto's.  Deze eigenschap zorgt ervoor dat deze L vorm display niet breekt als hij van de balie of terrastafel op de grond valt. 

Waar vind je de L-standaard kaarthouders?

De meeste kaarthouders in L-vorm komt u tegen in de Horeca. Veel horecagelegenheden presenteren hiertussen hun menukaart of prijslijst. De L standaards staan vaak op tafel in een restaurant, terras en ook op de balie.  Je vindt de L-houders ook bij grote en kleine elektronica zaken. Bij ieder te verkopen product staat vaak een L-standaard waar je de productinfo op kunt zien.  Verder zie je de L kaarthouders ook in openbare gebouwen, scholen en instellingen, vaak met een aanduiding, bewegwijzering of andere informatie. Zeker in deze Corona tijd worden mensen dmv een L-display op een tafel of balie verzocht om afstand te houden of zich te houden aan andere regels.  De L-kaarthouder is onopvallend, maar wel overal aanwezig.

Heeft u vragen over oa de L-standaard kaarthouder, neemt u dan gerust contact met ons op via mail (info@displaywinkel.nl) of via telefoon +31768200300. Het team van Displaywinkel staat u graag te woord.