0

L-standaard A7 plexi

Optimaliseer uw presentatie met onze L-vormige kaarthouder, vervaardigd uit hoogwaardig, transparant gepolijst acrylaat. Deze kaarthouder is ontworpen voor het stijlvol presenteren van rechtopstaande A7 kaartjes (74 x 105 mm = BxH) op balies en bureaus. Profiteer van de voordelen van deze kaarthouder, die enkelzijdig te gebruiken is en eenvoudige verwisselmogelijkheden biedt. Het veelzijdige design maakt het ideaal voor verschillende toepassingen, zoals op de toonbank, in de etalage, vitrine, voor productinformatie en het presenteren van aanbiedingen.

Voordelen van onze L-vormige kaarthouder:

✅ Hoogwaardig Acrylaat: Gemaakt van transparant gepolijst acrylaat voor een heldere en professionele uitstraling.
✅ Flexibel Gebruik: Enkelzijdig te gebruiken en eenvoudig verwisselbaar, waardoor het aanpassen van de presentatie moeiteloos is.
✅ Diverse Toepassingen: Perfect voor gebruik op de toonbank, in de etalage, vitrine, voor productinformatie en het presenteren van aanbiedingen.
✅ Professionele Uitstraling: Voeg een professioneel tintje toe aan uw presentaties met deze hoogwaardige kaarthouder.
✅ Doeltreffende Presentatie: Investeer in kwaliteit voor een doeltreffende presentatie van uw A7 kaartjes.

Upgrade vandaag nog uw presentatie op verschillende locaties met de hoogwaardige L-vormige kaarthouder en geniet van de voordelen van een verbeterde presentatie. Bestel nu en maak uw informatie overzichtelijk en aantrekkelijk toegankelijk!

Specificaties

Artikelnummer: 25100590
Formaat (Bekijk maattabel): A7
Afmeting: 74 x 105 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 45 gram
Extra: voet is 45 mm.

L-standaard A7 plexi

  • Leverbaar per 12 stuks
  • 25100590
1 .95 p.st. 2 .36 p.st. incl. btw

Klanten kochten ook

Visitekaarthouder 110 mm Visitekaarthouder 110 mm

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
0 .88 p.st. 1.45
Bekijk product
L-standaard A4 budget L-standaard A4 budget

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
3 .60 p.st. 4.10
Bekijk product
T-standaard A7 plexi T-standaard A7 plexi

Leverbaar per 12 stuks

2 .30 p.st.
Bekijk product

Verbeter uw presentatie met onze L-vormige kaarthouder, vervaardigd uit hoogwaardig, transparant gepolijst acrylaat. Deze kaarthouder is speciaal ontworpen voor het stijlvol presenteren van rechtopstaande A7 kaartjes op balies en bureaus. Profiteer van de voordelen van deze kaarthouder, die enkelzijdig te gebruiken is en eenvoudige verwisselmogelijkheden biedt. Het veelzijdige ontwerp maakt het ideaal voor diverse toepassingen, zoals op de toonbank, in de etalage, vitrine, voor productinformatie en het presenteren van aanbiedingen.

Ontdek de voordelen van onze L-vormige kaarthouder:

✅ Hoogwaardig Acrylaat: Vervaardigd van transparant gepolijst acrylaat voor een heldere en professionele uitstraling. ✅ Flexibel Gebruik: Enkelzijdig te gebruiken en eenvoudig verwisselbaar, waardoor het aanpassen van de presentatie moeiteloos is. ✅ Diverse Toepassingen: Perfect geschikt voor gebruik op de toonbank, in de etalage, vitrine, voor productinformatie en het presenteren van aanbiedingen. ✅ Professionele Uitstraling: Voeg een professioneel tintje toe aan uw presentaties met deze hoogwaardige kaarthouder. ✅ Doeltreffende Presentatie: Investeer in kwaliteit voor een doeltreffende presentatie van uw A7 kaartjes.

Upgrade vandaag nog uw presentatie op diverse locaties met de hoogwaardige L-vormige kaarthouder en ervaar de voordelen van een verbeterde presentatie. Plaats uw bestelling nu en maak uw informatie overzichtelijk en aantrekkelijk toegankelijk!