0

Kliklijst A0 formaat

Wilt u als ondernemer uw affiches, posters of menukaarten netjes houden en strak tegen de wand plaatsen of aan het plafond hangen? Dan bent u bij Displaywinkel aan het juiste adres! Wij bieden namelijk diverse kliklijsten in A0 formaat aan. Al onze kliklijsten zijn voorzien van ontspiegeld folie. Dit zorgt ervoor dat uw poster altijd goed zichtbaar is! De afmetingen van een A0 kliklijst zijn 840 x 1188 mm. Of u nu eigenaar van een supermarkt bent, op kantoor werkt of een horecaondernemer bent: Displaywinkel biedt een uitgebreid assortiment A0 kliklijsten andere formaten aan.

Assortiment A0 kliklijsten

Bij Displaywinkel kunt u kiezen voor een aluminium kliklijst van A0 formaat. Deze kliklijst is geschikt voor wandpresentatie zowel binnen als buiten. Eenvoudig in gebruik door het handige klik-systeem. Door de anti-reflex afdekfolie wordt uw drukwerk onder iedere hoek perfect weergegeven! Kies daarbij ook het ontspiegelde voorzetfolie op A0 formaat van 0,4 mm PVC. Deze folie is speciaal ter vervanging van de huidige folie van uw posterlijst. Wat u ook zoekt, bij Displaywinkel bent u aan het juiste adres voor al uw displayproducten!

Verschillende soorten en formaten kliklijsten

Bij Displaywinkel hebben we niet alleen A0 kliklijsten, maar wij bieden deze ook aan in andere formaten. Zo beschikt ons assortiment uit kliklijsten van A0 t/m A5 formaat. Daarnaast heeft u ook keuze uit diverse kleuren, zoals zwart, wit, zilverkleurig of hout. Niet elke kliklijst wordt aan de wand of aan het plafond opgehangen. Zo kan het bijvoorbeeld ook zijn dat u gebruik wilt maken van beide kanten van de kliklijst. In dat geval kunt u voor de dubbelzijdige kliklijsten gaan. Bent u bang dat de inhoud van de kliklijst wordt meegenomen? Kies dan voor één van onze beveiligde kliklijsten of afsluitbare kliklijsten! Naast kliklijsten vindt u in onze online webshop nog veel meer displayproducten die u helpen uw boodschap duidelijk en mooi te presenteren aan de klant. Zo biedt Displaywinkel naast kliklijsten ook: Posterlijsten, Stoepborden kaart- én folderhouders aan. Deze kunt u allemaal gemakkelijk online bestellen. Heeft u hulp nodig bij het bestellen of een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!