0

Posterklem

Gemakkelijk en snel wisselen van posters met de posterklem van displaywinkel.nl. Omdat de poster in een geheel wordt geleverd is het gebruiksgemak optimaal. Wanneer het product bij u geleverd is hoeft u het alleen uit de verpakking te halen en de posterklem is klaar voor gebruik. Geef de ruimte een professionelere uitstraling met een goed opgehangen poster mogelijk gemaakt door Displaywinkel.

Posterklem

Welk formaat posterklem heb ik nodig?

Posterklemmen zijn er in veel verschillende maten. Tijdens het aankoopproces is het belangrijk om rekening te houden voor welke activiteiten u een posterklem aanschaft en op welke manier u de poster op wilt hangen. Voor verticale poster zijn andere modellen posterklemmen beschikbaar dan voor horizontale posters. Hieronder vindt u de verschillende maten van de posterklemmen.

  • 300mm Posterklem
  • 420mm Posterklem
  • 500mm Posterklem
  • 600mm Posterklem
  • 700mm Posterklem
  • 850mm Posterklem
  • 1000mm Posterklem
  • 1200mm Posterklem

Andere producten.

Naast posterklemmen beschikt displaywinkel over een uitgebreid assortiment dat opgedeeld is in 6 verschillende thema’s. Ieder thema beschikt over een eigen catalogus met artikelen. Onder het thema kantoor staan verschillende onmisbare attributen voor ieder professioneel kantoor. De whiteboard en flipover zijn de topproducten van deze categorie en zijn direct beschikbaar voor verzending.

Algemene informatie displaywinkel

De prijzen die worden weergegeven op de site zijn exclusief btw. De standaard verzendkosten voor Nederland bedragen €9,50 en €15,00 voor België. Voor orders boven de €150 netto komen de verzendkosten te vervallen. Om het gebruiksgemak te verhogen is het mogelijk om de betaling te voldoen met een van de volgende betalingsmogelijkheden: Overboeking, Creditcard, PayPal, Visa, Ideal en voor de Belgische klanten is het ook mogelijk om met Bancontact of Mister Cash te betalen.

Algemene informatie displaywinkel

Wij zijn trots wij van onze klanten een 8,9 krijgen op feedbackcompany.com.