0

Naambord

5 producten gevonden
Plexi naambord A3 Plexi naambord A3

Leverbaar per stuk

27 .50 p.st.
Bekijk product
Plexi naambord A4 Plexi naambord A4

Leverbaar per stuk

Sale!
19 .95 p.st. 24.75
Bekijk product
Plexi naambord A5 Plexi naambord A5

Leverbaar per stuk

17 .95 p.st.
Bekijk product
Plexi naambord A6 Plexi naambord A6

Leverbaar per stuk

Sale!
9 .95 p.st. 13.50
Bekijk product
RVS Afstandhouders 15 mm RVS Afstandhouders 15 mm

Leverbaar per stuk

6 .95 p.st.
Bekijk product

Naambord van Displaywinkel

Op zoek naar een subtiel en toch stijlvol naambord om uw bedrijf een professionele uitstraling te geven? Een plexi naambord biedt de perfecte oplossing voor het creëren van een elegante identiteit die de aandacht trekt en indruk maakt op uw bezoekers. Een naambord wordt veel gebruikt als aanduiding bij een vluchtplan in hotel of restaurant, BHV, menulijsten, bedrijfsinformatie en logo's.

Naambord voor een overzichtelijke vertoning

De gepolijste plexi naamborden zijn stevige oplossingen voor de presentatie aan een muur of deur. Het naambord is glashelder transparant en beschikt over RVS afstandhouders. Tussen de 2 platen met een dikte van 4 mm per plaat kan uw info, foto of poster geplaatst worden. Het transparante kader zorgt voor een exclusieve uitstraling. Een plexi naambord is eenvoudig te monteren op de gewenste locatie. Het lichte gewicht maakt het eenvoudig om het bord aan de muur te bevestigen of te bevestigen aan een deur. Bovendien is het onderhoud minimaal, af en toe schoonmaken met een zachte doek is voldoende om de glans te behouden. Voor het bevestigen aan een wand, worden de afstandhouders eerst tegen de muur of wand geschroefd, daarna worden de plexi platen met de afdekschroef bij elkaar gehouden. 

Naambord bestellen

Persoonlijk advies maakt het verschil bij het kiezen van het juiste naambord. Ons team van experts staat paraat om u telefonisch te ondersteunen bij het maken van de beste keuze die aansluit op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het selecteren van het juiste model, het bepalen van het ideale formaat of het beantwoorden van technische vragen, wij staan klaar om u graag verder te helpen. U kunt rekenen op een snelle levering, waarbij onze producten doorgaans binnen 2 à 3 dagen bij u thuis bezorgd worden.