0

Flipover

Presentatiebord

Bent u vaak in overleg met klanten, collega’s of anderen. Schrijft u tijdens deze overleggen veel dingen op en wilt u dat graag op de makkelijkste manier doen? De oplossing: een flipover. Een flipover ook wel genoemd een presentatiebord is een presentatiemiddel voorzien van metalen omlijsting wat zorgt voor een moderne en strakke uitstraling. De flipover is een bord dat aan de onderkant twee poten heeft en een derde poot aan de achterkant heeft. Hierdoor staat de flipover stevig en kunt u makkelijk op het presentatiebord schrijven. Daarnaast is de flipover te verstellen in hoogte. Het presentatiebord is beschrijfbaar en magneet houdend, hierdoor kunt u er dingen op hangen terwijl u ondertussen ook aantekeningen aan het maken bent. Onze flipover heeft een afmeting van 70 centimeter bij 100 centimeter.

Liever op papier schrijven?

Schrijft u liever uw notities op papier zodat u deze ook langer kan behouden. Dat kan. Een papierblok is door de twee grijze klemmen aan de bovenzijde te bevestigen, door deze twee grijze klemmen is elk soort flipover papier geschikt voor onze flipover. Wij verkopen dan ook flipover papier. Ons flipover papier heeft een afmeting van 65 centimeter bij 98 centimeter en bestaat uit 50 vellen. De vellen hebben aan de ene zijde ruitjes en aan de andere zijde is het flipover papier blanco.

Brede assortiment van displaywinkel

Heeft u naast onze flipovers ook interesse in een, of meerdere, van onze andere producten? Dat snappen wij heel goed, want onze flipover is niet onze enige product van uitstekende kwaliteit. Wij verkopen bijvoorbeeld ook whiteboards, folderhouders, kaarthouders, kliklijsten, stoepborden en nog vele andere producten die gemaakt zijn van uitstekende kwaliteit. En dat allemaal voor een mooie, goede prijs. Hulp nodig bij het bestellen, volg u hier een korte uitleg.

Contact met ons

Vragen over onze flipover of vanwege een ander product in ons ruime assortiment en wilt u graag contact met een van onze medewerkers? ! Wij zijn in Nederland te bereiken via telefoonnummer +31 (0)76 8 200 300, in België via telefoonnummer +32 3 808 24 05, via mailadres info@displaywinkel.nl, op WhatsApp met telefoonnummer 073 8200300 of met de post via adres: Displaywinkel Klantenservice Teteringsedijk 58A 4817 MH BREDA