0

Stoepbord A1

5 producten gevonden
swing a1 swing a1

Leverbaar per stuk

Sale!
159 .00 p.st. 169.00
Bekijk product
swing a1 zwart swing a1 zwart

Leverbaar per stuk

Sale!
159 .00 p.st. 169.00
Bekijk product
a-bord a1 zwart a-bord a1 zwart

Leverbaar per stuk

Sale!
99 .00 p.st. 106.40
Bekijk product
a-bord a1 a-bord a1

Leverbaar per stuk

Sale!
79 .95 p.st. 84.95
Bekijk product
swing Poster A1 swing Poster A1

Leverbaar per stuk

357 .00 p.st.
Bekijk product

Stoepbord A1

Bij displaywinkel.nl kunt u terecht voor verschillende soorten stoepborden. Wilt u uw bedrijf meer op laten vallen? Met het A1 stoepbord zit u goed! Het A1 stoepbord is één van de best verkochte van zijn soort door zijn formaat (594 x 841 mm) en gebruiksvriendelijkheid.

Let op: de afmetingen hebben betrekking op het formaat van het drukwerk. U dient er rekening mee te houden dat de afmetingen exclusief de lijst, het frame en de voet(en) van het stoepbord zijn.

Tip: U kunt gebruik maken van onze handige tabel met papierformaten om er zeker van te zijn dat u naar het juiste formaat stoepbord op zoek gaat.

Stoepbord A1 soorten

Er zijn verschillende soorten A1 stoepborden te koop. Displaywinkel.nl biedt het goedkopere model (sandwich- of A-stoepbord) aan, maar ook het swing model met, of zonder, een verzwaarde voet. Wilt u meer weten over de verschillende soorten? Lees dan verder.

A-, oftewel sandwich, stoepbord

Het A- oftewel sandwich stoepbord is een aluminium inklapbaar stoepbord met een gegalvaniseerd stalen achterwand en heeft een kliklijst met een 32 mm profiel. Het A1 drukwerk kan aan beide zijden geplaatst worden. Daarnaast kan het stoepbord zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Het posterformaat is 594 x 841 mm en de buitenmaat is 884 x 637 x 1050 mm (l x b x h).

Swing stoepborden

De swing A1 stoepborden zijn bij displaywinkel.nl beschikbaar met een verzwaarde voet, maar ook met een metalen voet in combinatie met versterkte veren.

Beide stoepborden, met verzwaarde voet of met metalen voet, beschikken over RVS veren aan de onderzijde die bijdragen aan de stevigheid. Hierdoor zijn de stoepborden windbestendig.  

Het stoepbord met verzwaarde voet beschikt over wieltjes. Wanneer de voet gevuld is met water of zand is deze nog steeds gemakkelijk te verplaatsen door het gebruik van deze wieltjes.

De swing A1 stoepborden hebben een aluminium kliklijst. Ook bij dit stoepbord kan het drukwerk aan beide zijden worden geplaatst. Het stoepbord is waterdicht dankzij de beschermstrip aan de binnenkant van het frame.

Voordelen A1 stoepbord

  • Opvallende reclame
  • Eenvoudig klikprofiel
  • Reclame aan twee zijden te plaatsen
  • Voor binnen- en buitengebruik
  • Eenvoudig te monteren
  • Makkelijk te verplaatsen

A1 stoepbord bestellen

U kunt bij displaywinkel.nl eenvoudig online u benodigde stoepbord bestellen en het op het door u gekozen adres af laten leveren.

Heeft u nog een vraag of heeft u hulp nodig bij u bestelling? U kunt op de volgende manieren in contact met ons komen:

Wij helpen u graag verder!