0

Budget

15 producten gevonden
A5 kliklijst 20 mm A5 kliklijst 20 mm

Leverbaar per 2 stuks

7 .50 p.st.
Bekijk product
A4 kliklijst 25 mm A4 kliklijst 25 mm

Leverbaar per stuk

Sale!
7 .95 p.st. 9.25
Bekijk product
A3 Kliklijst 25 mm A3 Kliklijst 25 mm

Leverbaar per stuk

9 .95 p.st.
Bekijk product
A2 kliklijst 25 mm A2 kliklijst 25 mm

Leverbaar per stuk

Sale!
13 .50 p.st. 17.25
Bekijk product
A1 kliklijst 25 mm A1 kliklijst 25 mm

Leverbaar per stuk

19 .50 p.st.
Bekijk product
kliklijst  32 mm A4 kliklijst 32 mm A4

Leverbaar per stuk

11 .95 p.st.
Bekijk product
kliklijst 32 mm A3 kliklijst 32 mm A3

Leverbaar per stuk

14 .25 p.st.
Bekijk product
kliklijst 32 mm A2 kliklijst 32 mm A2

Leverbaar per stuk

19 .95 p.st.
Bekijk product
kliklijst 32 mm A1 kliklijst 32 mm A1

Leverbaar per stuk

24 .95 p.st.
Bekijk product

De Budget kliklijsten van Displaywinkel zijn dé oplossing om uw affiches, posters of menukaarten netjes te houden en strak tegen de wand te plaatsen. Dankzij de verborgen montagegaten blijft deze lijst zijn elegante uitstraling behouden wanneer deze eenmaal hangt. Al onze wissellijsten (zoals kliklijsten ook vaak genoemd worden) zijn voorzien van ontspiegeld folie. Hierdoor is uw poster altijd goed zichtbaar! Het hiervoor bedoelde bevestigingsmateriaal wordt erbij geleverd en de lijst kan hiermee zowel staand als liggend opgehangen worden

Goedkope kliklijsten

Binnenkort een goedkope kliklijst kopen? Het ruimste assortiment van de Goedkope Kliklijst vindt u bij Displaywinkel. Maar wat is het precies? Een goedkope kliklijst is een soort systeem waarmee posters en andere papieren eenvoudig ingelijst kunnen worden. De posters in deze lijsten worden vaak regelmatig vervangen en daarom is het dus noodzakelijk dat deze in de goedkope kliklijst gemakkelijk vervangen kunnen worden. De goedkope kliklijst wordt vaak gebruikt in openbare ruimtes, zoals in scholen. Ze hangen vaak in veel meer ruimtes dan u zichzelf bewust bent. De goedkope kliklijst is vaak bedoeld om een bepaalde boodschap mee te verspreiden. Wanneer iedereen op de hoogte is, kan de poster in de goedkope kliklijst vervangen worden met een nieuwe boodschap.

Verschillende soorten en maten goedkope kliklijst

De goedkope kliklijst bestaat in meerdere verschillende varianten en maten. Voor bijna elk papierformaat is er wel een passende goedkope kliklijst. De grootste kliklijsten die we aanbieden zijn geschikt voor de papierafmeting A0. De papierformaten voor de goedkope kliklijst lopen af tot en met A5 en zelfs nog twee maten kleiner dan dat. Alvorens een kliklijst te kopen, is het handig om goed de poster op te meten. De goedkope kliklijst is eenvoudig te bevestigen aan de muur of aan het plafond met schroeven en pluggen. Op zoek naar een goedkope kliklijst die u buiten op kunt hangen? Wij bieden ook waterproof kliklijsten aan die tegen weer en wind kunnen. Uiteraard zijn ook deze kliklijsten verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Andere manieren om uw boodschap te verspreiden?

Toch op zoek naar een andere manier om uw posters in op te hangen of een bepaalde boodschap te verspreiden? Neem dan eens een kijkje in ons stoepborden assortiment of overweeg een kaarthouder. Indien u vragen heeft over wat de beste manier is voor jou om posters op te hangen, neem dan contact op met de klantenservice. Wij van Displaywinkel zijn al 16 jaar online actief en staan altijd klaar om advies op maat te geven.