0

A5 kliklijst 20 mm

Presenteer met Stijl: A5 Kliklijst met 20 mm Profiel

Ontdek de perfecte manier om uw A5 posters, affiches of foto's te presenteren met onze A5 kliklijst, voorzien van een elegant 20 mm profiel. Ideaal voor wandpresentaties, zowel binnen als buiten. Het slimme klik-systeem maakt het eenvoudig om uw drukwerk te plaatsen en te vervangen.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Stijlvol Profiel: Met een slank 20 mm profiel biedt deze A5 kliklijst een eigentijdse uitstraling, waardoor uw presentatie er professioneel uitziet.

✅ Veelzijdig Formaat: Speciaal ontworpen voor A5 formaat, waardoor het perfect is voor posters, affiches of foto's van dit specifieke formaat.

✅ Geschikt voor Binnen en Buiten: Deze kliklijst is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor u flexibiliteit heeft in het presenteren van uw drukwerk.

✅ Eenvoudig Klik-Systeem: Het handige klik-systeem maakt het moeiteloos om uw drukwerk te plaatsen en te wisselen, zodat u uw presentatie altijd up-to-date kunt houden.

✅ Anti-Reflex Afdekfolie: De anti-reflex afdekfolie zorgt ervoor dat uw drukwerk onder iedere hoek perfect wordt weergegeven, zonder hinderlijke schitteringen.

✅ Zowel Staand als Liggend: Deze kliklijst kan zowel staand als liggend worden gebruikt, waardoor het perfect is voor diverse presentatiebehoeften.

Upgrade uw presentatie met de A5 Kliklijst met 20 mm Profiel. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze stijlvolle kliklijst uw drukwerk in de schijnwerpers plaatst met gemak en klasse.

Specificaties

Artikelnummer: 8210202005
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 148 x 210 mm
Maat frame: 20 mm
Materiaal: aluminium geanodiseerd met een kunststof achterwand
Kleur: zilver
Gewicht: 300 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja
Extra: incl anti-reflex afdekplaat

A5 kliklijst 20 mm

  • Leverbaar per 2 stuks
  • 8210202005
7 .50 p.st. 9 .08 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 7,50 p.st.
10 stuks € 7,15 p.st.
25 stuks € 6,85 p.st.
50 stuks € 6,50 p.st.

Nieuwste producten

Luxe Presentatie: A5 Kliklijst met Verfijnd 20 mm Profiel

Ontdek de ultieme manier om uw A5 posters, affiches of foto's te laten schitteren met onze A5 kliklijst, voorzien van een verfijnd 20 mm profiel. Deze kliklijst voegt een vleugje elegantie toe aan wandpresentaties, zowel binnen als buiten. Het slimme klik-systeem zorgt ervoor dat uw drukwerk met gemak geplaatst en vervangen kan worden.

Voordelen in de Schijnwerpers:

Verfijnd Profiel: Met een slank 20 mm profiel geeft deze A5 kliklijst uw presentatie een eigentijdse en professionele uitstraling.

Perfect Formaat: Speciaal ontworpen voor A5 formaat, waardoor het de ideale keuze is voor het presenteren van posters, affiches of foto's in dit specifieke formaat.

Binnen en Buiten Prachtig: Deze kliklijst is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor u de vrijheid heeft om uw drukwerk op diverse locaties te presenteren.

Geavanceerd Klik-Systeem: Het slimme klik-systeem maakt het plaatsen en wisselen van uw drukwerk moeiteloos, waardoor u snel en efficiënt kunt updaten.

Anti-Reflectie Folie: De anti-reflectie folie garandeert dat uw drukwerk vanuit elke hoek perfect wordt weergegeven, zonder storende schitteringen.

Flexibel Staand of Liggend: Deze kliklijst kan zowel staand als liggend worden gebruikt, waardoor het aan verschillende presentatiebehoeften voldoet.

Optimaliseer uw presentatie met de A5 Kliklijst voor een verfijnde touch. Bestel vandaag nog en ervaar hoe deze stijlvolle kliklijst uw drukwerk op een eenvoudige en klassevolle manier in de kijker plaatst.