0

Op Voet

9 producten gevonden
Menubord Design Budget A4 met stalen voet Menubord Design Budget A4 met stalen voet

Leverbaar per stuk

Sale!
39 .95 p.st. 48.50
Bekijk product
Menubord Décor A4 met voet 100 cm Menubord Décor A4 met voet 100 cm

Leverbaar per stuk

49 .95 p.st.
Bekijk product
Menubord Décor A3 met voet 120 cm Menubord Décor A3 met voet 120 cm

Leverbaar per stuk

69 .90 p.st.
Bekijk product
Menustandaard A2 met voet Menustandaard A2 met voet

Leverbaar per stuk

89 .95 p.st.
Bekijk product
Posterstandaard A1 Posterstandaard A1

Leverbaar per stuk

159 .00 p.st.
Bekijk product
Menubord A4 Budget 80 cm Menubord A4 Budget 80 cm

Leverbaar per stuk

47 .95 p.st.
Bekijk product
Menubord A3 Budget 90 cm Menubord A3 Budget 90 cm

Leverbaar per stuk

67 .95 p.st.
Bekijk product
menubord A4 rechtop menubord A4 rechtop

Leverbaar per stuk

59 .00 p.st.
Bekijk product
menubord A3 rechtop menubord A3 rechtop

Leverbaar per stuk

65 .00 p.st.
Bekijk product

Kliklijst op voet

De kliklijst op voet, standaard presentatie, is een innovatieve en veelzijdige oplossing voor het tentoonstellen van belangrijke informatie in verschillende omgevingen. Verkrijgbaar in de formaten A4/A3/A2 en A1.

Het kenmerkt zich door een fraai esthetisch ontwerp, met een kliklijst die een 25 mm breed profiel heeft en een UV-stabiele, ontspiegelde voorplaatposter. Dit Menu Board Design is de ideale keuze voor tal van toepassingen, variërend van restaurants en musea tot verkooppunten. Laten we eens in detail kijken naar de voordelen en kenmerken van dit indrukwekkende presentatiesysteem.

Voordelen van de Aluminium Kliklijst op Voet - Menu Board Design:

1. Optimale Informatiepresentatie

Het ruime 25 mm brede profiel van de kliklijst biedt voldoende ruimte om jouw informatie duidelijk en overzichtelijk weer te geven. Hierdoor wordt voorkomen dat er belangrijke details worden gemist.

2. Duurzaamheid en Stabiliteit

Dankzij de stalen plaatconstructie is deze menustandaard uiterst duurzaam en biedt hij uitstekende stabiliteit. Dit garandeert dat je informatie altijd netjes wordt gepresenteerd, zelfs in drukke en veeleisende omgevingen.

3. UV-stabiele Ontspiegelde Voorplaat

De ontspiegelde voorplaat van de kliklijst zorgt ervoor dat jouw inhoud altijd goed zichtbaar is, zonder last te hebben van vervelende schitteringen. Bovendien is het UV-bestendig, waardoor jouw posters beschermd blijven tegen verkleuring door langdurige blootstelling aan zonlicht.

4. Brede Toepassingsmogelijkheden

Dit Menu Board Design is uitermate geschikt voor gebruik in verschillende instellingen, zoals restaurants, waar je dagelijkse specials kunt presenteren, musea voor informatieve displays, en verkooppunten voor productpromoties. De veelzijdigheid maakt het een waardevolle aanvulling voor elke locatie.

Limited Menustandaard Design

De Limited Menustandaard Design is een budgetvriendelijke optie die qua functionaliteit niet onderdoet voor onze populaire Menu Board Design Standaard A4 met 25 mm met rechte hoeken. Deze editie wordt geleverd met een duurzame stalen plaatconstructie die garant staat voor solide stabiliteit. Het is belangrijk op te merken dat deze limited edition beschikbaar is zolang de voorraad strekt, dus aarzel niet te lang om te profiteren van deze voordelige en praktische presentatiemogelijkheid. 

Kortom, de aluminium kliklijst op voet - Menu Board Design combineert functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek om ervoor te zorgen dat jouw informatie opvalt en indruk maakt, ongeacht de omgeving waarin deze wordt gebruikt.