0

Menubord Décor A3 met voet 120 cm

Optimaliseer Uw Binnenpresentaties met Onze Stevige Staande Posterlijst op Voet - A3 Formaat

Upgrade uw presentaties met onze hoogwaardige staande posterlijst op voet, vervaardigd van geanodiseerd aluminium. Deze A3-formaat lijst is niet alleen veelzijdig, maar biedt ook een esthetisch aantrekkelijke manier om kaarten, posters, foto's of affiches te presenteren in elke binnenruimte.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Stevig en Duurzaam: Gemaakt van geanodiseerd aluminium, biedt deze posterlijst op voet stevigheid en duurzaamheid, wat zorgt voor een langdurige en professionele presentatie.

✅ Zowel Staand als Liggend: De veelzijdigheid van deze A3-formaat lijst stelt u in staat om uw content zowel staand als liggend te presenteren, waardoor u flexibel bent in de weergave van uw drukwerk.

✅ Snel-Wissel-Kliksysteem: Voorzien van een snel-wissel-kliksysteem, waardoor het eenvoudig is om uw content te verwisselen zonder gedoe met gereedschap.

✅ Ontspiegeld Afdekfolie: De ontspiegelde afdekfolie zorgt voor een perfecte weergave van uw drukwerk, ongeacht de lichtomstandigheden, en voorkomt ongewenste reflecties.

✅ Geschikt voor Diverse Toepassingen: Zeer geschikt voor binnenpresentaties in winkels, kantoren, ontvangstruimtes, of andere locaties waar u uw boodschap duidelijk en stijlvol wilt overbrengen.

Upgrade uw binnenpresentaties met onze Stevige Staande Posterlijst op Voet - A3 Formaat. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze posterlijst een verfijnde touch toevoegt aan de presentatie van uw kaarten, posters, foto's of affiches. Kies voor kwaliteit en esthetiek voor uw presentaties met deze hoogwaardige posterlijst op voet.

Specificaties

Artikelnummer: V881100N4A3
Formaat (Bekijk maattabel): A3
Afmeting: A3 = 420 x 297 mm.
Binnenmaat: Vaste hoogte 120 cm
Materiaal: Geanodiseerd aluminium
Kleur: zilver
Gewicht: 6080 gram
Inclusief bevestigingsmaterialen: Ja
Montage: Eenvoudig te monteren met instructie

Menubord Décor A3 met voet 120 cm

  • Leverbaar per stuk
  • V881100N4A3
69 .90 p.st. 84 .58 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 69,90 p.st.
3 stuks € 66,00 p.st.
10 stuks € 62,90 p.st.
30 stuks € 59,00 p.st.
100 stuks € 58,00 p.st.

Klanten kochten ook

Menubord A3 Budget 90 cm Menubord A3 Budget 90 cm

Leverbaar per stuk

67 .95 p.st.
Bekijk product
Draadfolderhouder vloer A3 Draadfolderhouder vloer A3

Leverbaar per stuk

49 .95 p.st.
Bekijk product
a3 kliklijst voorzetfolie a3 kliklijst voorzetfolie

Leverbaar per 3 stuks

2 .95 p.st.
Bekijk product

Optimaliseer Uw Binnenpresentaties met Onze Robuuste Staande Posterlijst op Voet - A3 Formaat

Upgrade uw visuele impact met onze premium staande posterlijst op voet, gemaakt van duurzaam geanodiseerd aluminium. Deze veelzijdige A3-formaat lijst biedt niet alleen flexibiliteit maar presenteert kaarten, posters, foto's of affiches op een esthetisch aantrekkelijke wijze in elke binnenruimte.

Belangrijkste Kenmerken:

Robuust en Duurzaam: Gefabriceerd van geanodiseerd aluminium, biedt deze posterlijst op voet een solide en duurzame structuur voor een langdurige en professionele presentatie.

Veelzijdige Weergave: Of het nu staand of liggend is, de veelzijdigheid van deze A3-formaat lijst geeft u de vrijheid om uw content op verschillende manieren te presenteren.

Snel-Wissel-Kliksysteem: Het handige snel-wissel-kliksysteem maakt het eenvoudig om uw content te vervangen zonder enig gedoe met gereedschap.

Ontspiegelde Afdekfolie: Geniet van een perfecte weergave van uw drukwerk onder alle lichtomstandigheden dankzij de ontspiegelde afdekfolie die ongewenste reflecties minimaliseert.

Geschikt voor Diverse Toepassingen: Ideaal voor binnenpresentaties in winkels, kantoren, ontvangstruimtes, of elke locatie waar u uw boodschap op een heldere en stijlvolle manier wilt overbrengen.

Upgrade uw binnenpresentaties met onze Robuuste Staande Posterlijst op Voet - A3 Formaat. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze posterlijst een vleugje verfijning toevoegt aan de presentatie van uw kaarten, posters, foto's of affiches. Kies voor kwaliteit en esthetiek voor uw presentaties met deze hoogwaardige posterlijst op voet.