0

Magnetisch whiteboard

5 producten gevonden
Whiteboard 45 x 60 cm Whiteboard 45 x 60 cm

Leverbaar per stuk

Sale!
19 .95 p.st. 27.50
Bekijk product
Whiteboard 90 x 60 cm Whiteboard 90 x 60 cm

Leverbaar per stuk

29 .95 p.st.
Bekijk product
Whiteboard marker 5 st. Whiteboard marker 5 st.

Leverbaar per stuk

4 .95 p.st.
Bekijk product
Whiteboard wisser Whiteboard wisser

Leverbaar per stuk

2 .95 p.st.
Bekijk product
Magneet Zwart 10 st. Magneet Zwart 10 st.

Leverbaar per stuk

3 .95 p.st.
Bekijk product

Magnetisch whiteboard

Van plan om een Magnetisch Whiteboard te kopen? Bij Displaywinkel bieden wij een ruim assortiment aan voor een mooie prijs. Een magnetisch whiteboard kan voor verschillende evenementen en in verschillende ruimtes gebruikt en opgehangen worden. Zo is een magnetisch whiteboard bijvoorbeeld onmisbaar in een modern klaslokaal. Op deze borden kan namelijk geschreven worden, die vervolgens weer met gemak weg gewist kan worden. Dit is een van de grote voordelen van een magnetisch whiteboard. Waar u bij een krijtbord gauw vegen krijgt en eigenlijk een natte doek nodig hebt, kunt bij een magnetisch whiteboard gewoon een droge doek of zelfs uw vingers gebruiken.

Magnetisch whiteboard voor zakelijk gebruik

Ook in het bedrijfsleven is een magnetisch whiteboard praktisch onmisbaar. Vaak worden in presentaties flipovers gebruikt, maar een whiteboard ziet er toch een stuk professioneler uit. Een magnetisch whiteboard kan zelfs op een verrijdbaar onderstel worden geplaatst, waardoor u het bord gemakkelijk kan vervoeren van plek naar plek. Met behulp van een whiteboard kunt u uw gedachten uittekenen en visueel maken in een vergadering. Door een speciaal stofje dat in de inkt van de whiteboard markers is toegevoegd, worden krabbels eenvoudig verwijderd, zonder dat het vlekken achterlaat.

Accessoires voor een magnetisch whiteboard

Ons magnetisch whiteboard is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen, namelijk 30 x 45 cm, 45 x 60 cm, 90 x 60 cm en 120 x 90 cm. Het is handig om van tevoren vast te stellen wat precies uw doel is met een magnetisch whiteboard. Een klein magnetisch whiteboard is bijvoorbeeld handig mee te nemen onderweg van vergadering naar vergadering. Een groot magnetisch whiteboard kan aan de muur bevestigd worden in een schoollokaal of vergaderruimte. Een magnetisch whiteboard kiezen van de juiste afmeting is daarom van belang. Met een magnetisch whiteboard kunt u natuurlijk weinig zonder bijpassende accessoires, daarom bieden we bij Displaywinkel naast het magnetische whiteboard ook ook magnetenwhiteboard wissers en whiteboard markers aan.