0

Whiteboard Marker

Whiteboard Marker

Zoekt u een Whiteboard marker?

Op zoek naar een Whiteboard Marker? Bij Displaywinkel verkopen wij Whiteboard Marker van de beste kwaliteit. De whiteboard marker kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Of u nou leraar bent en les moet geven, of in het bedrijfsleven werkzaam bent en een meeting moet bijwonen; de whiteboard marker komt altijd van pas. De whiteboard marker is bij ons verkrijgbaar per 5 stuks. Wanneer u echter grotere aantallen inkoopt, profiteert u van een mooie korting. Zo bespaart u met 10 stuks whiteboard marker 15% en met 20 stuks wel 20%!

Hoe vind ik de juiste whiteboard marker?

Er bestaan vier soorten markeerstiften, namelijk: de permanent markers, flip-over markers, krijtmarkers en natuurlijk de whiteboard marker. De whiteboard marker, in tegenstelling tot de permanent marker, heeft de whiteboard marker geen blijvende hechting. De permanent markers zijn dus zeker niet bedoeld om op een whiteboard te schrijven. Hiervoor is de whiteboard marker speciaal bedoeld. De stiften lijken erg op de permanent markers, alleen is er aan de inkt een speciaal stofje toegevoegd, waardoor deze niet permanent hecht op het gladde oppervlak van een whiteboard. De inkt is gemakkelijk te verwijderen met een speciale viltwisser of doekje. De whitboard marker wordt daarom ook wel een droog uitwisbare stift genoemd.

Aanvullende producten bij de whiteboard marker

De whiteboard marker uit ons assortiment is voorzien van een magneet, waardoor u ze op kunt hangen aan een whiteboard. Op deze manier hoeft u nooit meer te zoeken naar de stiften! Naast de whiteboard marker verkopen wij natuurlijk ook andere bijpassende kantoorartikelen. Zo mag bij een whiteboard vanzelfsprekend de whiteboard wisser niet ontbreken, om uw foutjes van het whiteboard af te vegen. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en net als de whiteboard marker is ook de wisser magnetisch. Ook onze magneten zijn bij Displaywinkel leverbaar per 10 stuks. Ze zijn ongeveer 20 mm groot en fungeren als een soort clips, waarmee u bijvoorbeeld memo’s, notities, foto’s of andere belangrijke afbeeldingen aan het bord kunt bevestigen.

Pagina gerelateerde producten

Whiteboard 90 x 60 cm Whiteboard 90 x 60 cm

Leverbaar per stuk

29 .95 p.st.
Bekijk product
Whiteboard marker 5 st. Whiteboard marker 5 st.

Leverbaar per stuk

4 .95 p.st.
Bekijk product
Whiteboard wisser Whiteboard wisser

Leverbaar per stuk

2 .95 p.st.
Bekijk product