0

Over ons

Displaywinkel is al 21 jaar de grootste online winkel voor presentatiematerialen van Nederland en België, met een gelijkwaardige service als in een fysieke winkel, maar dan tegen scherpe internet-prijzen. Naast het scherp geprijsde assortiment van meer dan 500 artikelen bieden wij via onze klantenservice alle voordelen op het gebied van veilige betaling, bereikbaarheid, productkwaliteit, bezorging en het retourneren van artikelen. Vanuit ons moederbedrijf Cellumica Kunststoffen (sinds 1926 !) wordt een groot deel van de artikelen in eigen huis geproduceerd. Met bijna 100 jaar aan kennis en ervaring met de verwerking van kunststoffen, oa acrylaat - Plexiglas, Polystyreen, PETG, PVC etc. kunt u ervaren dat kwaliteit en service bij ons in een hoog vaandel staat.

Op deze pagina leest u meer over deze unieke verkooppunten die Displaywinkel tot de betrouwbaarste leverancier van al uw displays en signs maken! Kijk voor aanvullende informatie over het winkelen bij Displaywinkel op de bestelpagina, of neem contact met ons op.

 

   

Onze displaymaterialen zijn van absolute top-kwaliteit,

Onze kunststof displays worden op een nauwkeurige manier, in een constante productiesnelheid geproduceerd op 250-tons 'Krauss Maffei' spuitgietmachines. Kwetsbare producten worden door een robot automatisch verwijderd uit het productieproces, zodat wij u altijd een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen.

 

...en vormen samen het grootste online assortiment,

Op het gebied van kunststof presentatiedisplays zijn wij al jarenlang de grootste webwinkel in de Benelux. Door een toenemende vraag hebben we ons aanbod ook uitgebreid met aanverwante presentatieartikelen. Naast displays bieden we nu ook signing materiaal aan. Met name onze kliklijsten en stoepborden zijn absolute toppers in het assortiment.

 

...daarbij hanteren we de voordeligste prijzen,

Wanneer u ons vergelijkt met andere online aanbieders van displaymateriaal, zal het u opvallen dat wij qua prijsstelling aan de onderkant van de markt zitten, terwijl we toch de betere kwaliteit kunnen leveren. Deze voorsprong realiseren we door de goede relatie met onze leveranciers, lage overhead, schappelijke marges en een gestroomlijnd distributieproces.

 

...en zijn we 24 uur per dag geopend,

Hét grote voordeel van online winkelen is natuurlijk dat u ons assortiment kunt bekijken en bestellen wanneer het ú uitkomt; dus ook 's avonds en in het weekend! Meestal wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden, zodat u uw bestelling doorgaans binnen 2 à 3 dagen in ontvangst kunt nemen.

 

...bieden we vakkundige telefonische ondersteuning,

In tegenstelling tot hetgeen u bij veel andere webwinkels treft, biedt Displaywinkel u wél een vakkundige telefonische ondersteuning bij al uw product-, bestel-, en bezorggerelateerde vragen. Neem gedurende de openingstijden van onze klantenservice contact met ons op voor een antwoord op iedere vraag.

 

...en garanderen we veilige transacties via onze online-kassa.

U kunt bij ons direct uw bestelling afrekenen via de onlinekassa van onze betalingspartner Mollie met behulp van: PayPal, iDEAL, Creditcard of Visa. Doordat u via een versleutelde verbinding contact maakt met de online kassa, is deze manier van afrekenen net zo veilig als internetbankieren bij uw bank.

 

Bovenstaande punten maken dat Displaywinkel al meer dan 21 jaar lang hét adres voor al uw presentatiemiddelen is!

 

Al 21 jaar de vertrouwde naam in displaymateriaal

Met gepaste trots viert Displaywinkel dit jaar haar 21-jarig bestaan als de grootste en bekendste online aanbieder van (kunststof) presentatiematerialen in Nederland en België!

Als internetpionier van onze branche hebben we de afgelopen jaren een gezonde markt voor displays en signs om ons heen zien groeien. Hierin hebben we vele nieuwe afnemers, aanbieders en concurrenten mogen verwelkomen. Als marktleider zetten wij ons in om ook de komende jaren onze voorbeeldfunctie (zowel qua website, assortiment als klantenservice) voort te zetten en uit te bouwen!

Een stukje geschiedenis

Displaywinkel is in 2003 ontstaan als dochteronderneming van Cellumica Kunststoffensinds 1926 Nederlands toonaangevende kunststofverwerkings- 
en productiebedrijf. Door de groeiende mogelijkheden en opleving van internet zagen wij mogelijkheden om in te spelen op de toenemende vraag 
naar onze standaardproducten. 

Via een webwinkel konden onze klanten op een eenvoudige manier zélf hun bestelling plaatsen, waarna zij de producten binnen enkele dagen in huis hadden. Voor ons resulteerde dit in minder handelingen, dus lagere kosten. Deze kostenverlaging werd doorberekend aan de klant en hieruit ontstond onze formule:

"de hoogste kwaliteit producten tegen de scherpste prijs" 

Dit bleek een schot in de roos, en eigenlijk is er aan dit principe dan ook nooit iets veranderd. Natuurlijk is de webwinkel gedurende de afgelopen 21 jaar herhaaldelijk geüpgrade (zowel qua uitstraling als qua mogelijkheden) en is het assortiment flink uitgebreid, maar in beginsel is onze missie nog steeds hetzelfde.

De website in 2003 en 2005

Recente ontwikkelingen en de toekomst

Het afgelopen jaar is voor Displaywinkel een jaar van assortiment-uitbreiding geweest; met name op het gebied van winkelinrichting, krijtborden en stoepborden. Of u nu op zoek bent standaards of houders voor boeken, telefoons, serviesgoed, schoenen, cosmetica, tassen of andere producten, vanaf nu vindt u in deze nieuwe productcategorie altijd de geschikte displays voor uw winkel.

 


Op een mooie toekomst!

Team Displaywinkel

   

Terug naar de homepagina.