0

Kaarthouder A4

34 producten gevonden
Kaarthouder a4 plexi tbv houten voet Kaarthouder a4 plexi tbv houten voet

Leverbaar per 4 stuks

4 .45 p.st.
Bekijk product
L-standaard A4 met visitekaarthouder L-standaard A4 met visitekaarthouder

Leverbaar per 6 stuks

5 .95 p.st.
Bekijk product
kaarthouder A4 plexi kaarthouder A4 plexi

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
4 .35 p.st. 5.75
Bekijk product
kaarthouder A4 liggend kaarthouder A4 liggend

Leverbaar per 4 stuks

4 .55 p.st.
Bekijk product
wandkaarthouder a4 met gaatjes wandkaarthouder a4 met gaatjes

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
4 .65 p.st. 5.75
Bekijk product
wandkaarthouder a4 liggend met gaatjes wandkaarthouder a4 liggend met gaatjes

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
4 .85 p.st. 5.65
Bekijk product
Plexi naambord A4 Plexi naambord A4

Leverbaar per stuk

Sale!
19 .95 p.st. 24.75
Bekijk product
Menuclip A4 plexi Menuclip A4 plexi

Leverbaar per 6 stuks

4 .55 p.st.
Bekijk product
dakstandaard liggend a4 dakstandaard liggend a4

Leverbaar per 10 stuks

5 .50 p.st.
Bekijk product

Kaarthouder A4

Ben u op zoek naar een kaarthouder in A4 formaat voor het netjes en overzichtelijk presenteren van uw informatie? Bij Displaywinkel vindt u meer dan 100+ verschillende kaarthouders! Met behulp van de glasheldere, transparante kaarthouders kunt u doeltreffend uw kaarten dubbelzijdig presenteren zodat deze net wat meer op vallen bij uw klanten en bezoekers. De kaarthouder A4 is het meest voorkomende formaat en heeft een afmeting van 210 x 297 mm. Displaywinkel biedt verschillende A4 kaarthouders aan. De meest bekende vormen zijn de menukaarthouders en visitekaarthouders. Maar of u nu een display zoekt voor in uw horecazaak, uw kantoor of voor een andere gelegenheid:  wij hebben voor ieder wat wils!

Soorten kaarthouders A4 formaat

Displaywinkel heeft een uitgebreid assortiment aan kaarthouders van A4 formaat. Denk aan liggende of staande kaarthouders, maar ook wandkaarthouders of juist rechtopstaande kaarthouders. Kies bijvoorbeeld voor een rechtopstaande I-standaard of T-standaard wanneer u uw informatie op een balie of tafel wilt presenteren. Wilt u niet te veel ruimte in beslag nemen? Kies dan voor de wandkaarthouder. Bent u makelaar, een uitzendbureau of een nagelstudio en wilt u uw informatie graag op het raam presenteren? Ga dan voor een etalage presentatie systeem óf een Securit raamdisplay! Wat u ook zoekt, bij Displaywinkel kunt u altijd terecht voor kwalitatief hoogwaardige producten!

Diverse soorten displayproducten

Naast kaarthouders in A4 formaat heeft Displaywinkel ook andere formaten in het assortiment. Wij bieden kaarthouders aan in de formaten A3 t/m A8. U heeft keuze uit diverse soorten kaarthouders, denk aan kaarthouders met standaard, raam- of wandkaarthouders, menuclips, dakstandaards en nog veel meer! Is een kaarthouder toch niet helemaal waar u naar op zoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze folderhouders. Naast folder- en kaarthouders vindt u in onze online webshop nog veel meer displayproducten die de informatie op een overzichtelijke en professionele manier presenteert aan uw klant of bezoeker. Zo heeft Displaywinkel naast kaart- en folderhouders ook: Posterlijsten, Stoepborden én Kliklijsten in het assortiment. Deze kunt u allemaal eenvoudig online bestellen. Mocht u specifieke wensen hebben of vragen over het bestellen van onze kaarthouders, het assortiment, de beschikbaarheid of iets anders, neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u namelijk graag verder!