0

dakstandaard liggend a4

Stijlvolle Plexi Dakstandaard voor Liggend A4: Verrijk uw Presentatie

Upgrade uw presentatie met onze plexi gepolijste dakstandaard, speciaal ontworpen voor liggend A4-formaat. Dit tafelnaambord in dakvorm voegt een vleugje elegantie toe aan vergaderingen, conferenties en bijeenkomsten. Ontdek waarom deze standaard een slimme keuze is voor een professionele uitstraling.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Dakvormig Plexi Design:
De gepolijste plexi dakstandaard biedt niet alleen functionaliteit maar voegt ook een stijlvol element toe aan uw presentatie. Een opvallende keuze voor een onvergetelijke indruk.

✅ Ideaal voor Vergaderingen en Conferenties:
Uitermate geschikt voor vergaderingen, conferenties en bijeenkomsten. Dit tafelnaambord trekt de aandacht en zorgt voor een georganiseerde presentatie.

✅ Dubbelzijdig en Eenvoudig Verwisselbaar:
De standaard is dubbelzijdig te gebruiken, waardoor u moeiteloos informatie kunt afwisselen. Houd uw presentatie dynamisch en up-to-date.

✅ Geschikt voor Half A4 Papier:
Met afmetingen van 105 x 300 mm per zijde is deze standaard perfect geschikt voor half A4 papier. Een handige en veelzijdige oplossing voor uw presentatiebehoeften.

Voeg een vleugje klasse toe aan uw vergaderingen en conferenties met deze plexi dakstandaard voor liggend A4-formaat. Bestel vandaag nog en geef uw presentatie de professionele uitstraling die het verdient.

Specificaties

Artikelnummer: 21800390
Formaat (Bekijk maattabel): A4 liggend
Afmeting: 297 x 210 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 230 gram
Extra: zicht per zijde is 297 x 105 mm (b x h)

dakstandaard liggend a4

  • Leverbaar per 10 stuks
  • 21800390
5 .50 p.st. 6 .66 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 5,50 p.st.
12 stuks € 5,20 p.st.
24 stuks € 4,95 p.st.
48 stuks € 4,70 p.st.

Klanten kochten ook

L-standaard A4 landscape plexi L-standaard A4 landscape plexi

Leverbaar per 4 stuks

4 .50 p.st.
Bekijk product
T-standaard A4 landscape T-standaard A4 landscape

Leverbaar per 4 stuks

4 .95 p.st.
Bekijk product
menuhouder a4 liggend met alu-voet menuhouder a4 liggend met alu-voet

Leverbaar per 4 stuks

14 .20 p.st.
Bekijk product

Elegante Plexi Dakstandaard voor Liggend A4: Verbeter uw Presentatie

Verlevendig uw presentatie met onze dakvormige plexi standaard, specifiek ontworpen voor liggend A4-formaat. Dit tafelnaambord voegt een dosis elegantie toe aan vergaderingen, conferenties en bijeenkomsten. Ontdek waarom deze standaard een doordachte keuze is voor een professionele uitstraling.

Hoogtepunten:

Stijlvol Plexi Design: De gepolijste plexi dakstandaard combineert functionaliteit met een verfijnd ontwerp, wat resulteert in een opvallend element dat uw presentatie verrijkt.

Perfect voor Meetings en Conferenties: Speciaal geschikt voor vergaderingen, conferenties en bijeenkomsten. Dit tafelnaambord vangt de aandacht en zorgt voor een gestructureerde presentatie.

Dubbelzijdig en Gemakkelijk Verwisselbaar: De standaard is aan beide zijden te gebruiken, waardoor u eenvoudig kunt schakelen tussen verschillende informatie. Houd uw presentatie levendig en actueel.

Geschikt voor Half A4 Papier: Met afmetingen van 105 x 300 mm per zijde, biedt deze standaard een handige oplossing voor liggend A4 papier. Veelzijdig en praktisch voor uw presentatiebehoeften.

Voeg een vleugje verfijning toe aan uw vergaderingen en conferenties met deze plexi dakstandaard voor liggend A4-formaat. Bestel vandaag nog en geef uw presentatie de professionele uitstraling die het verdient.