0

Kliklijst A2

6 producten gevonden
A2 kliklijst wit A2 kliklijst wit

Leverbaar per stuk

23 .50 p.st.
Bekijk product
a2 kliklijst waterproof a2 kliklijst waterproof

Leverbaar per stuk

Sale!
22 .95 p.st. 26.50
Bekijk product
A2 kliklijst zwart A2 kliklijst zwart

Leverbaar per stuk

19 .95 p.st.
Bekijk product
a2 kliklijst window enkelzijdig a2 kliklijst window enkelzijdig

Leverbaar per stuk

29 .95 p.st.
Bekijk product
a2 kliklijst security a2 kliklijst security

Leverbaar per stuk

19 .75 p.st.
Bekijk product
a2 kliklijst voorzetfolie a2 kliklijst voorzetfolie

Leverbaar per 2 stuks

5 .95 p.st.
Bekijk product

kliklijsten A2 formaat

Bent u opzoek naar kliklijsten van topkwaliteit? Dan bent u bij Displaywinkel.nl aan het juiste adres. Zo kunt u met deze A2 kliklijsten op een professionele manier uw posters of reclameboodschappen presenteren aan uw doelgroep. Het voordeel van deze kliklijsten is dat ze makkelijk en snel te vervangen zijn. Onze A2 kliklijsten beschikken over een standaard afmeting van 420 x 594 millimeter en zijn speciaal gemaakt voor A2 posters. Displaywinkel.nl verkoopt A2 kliklijsten al vanaf €15,25 per stuk.

Assortiment kliklijsten A2 formaat        

Bij Displaywinkel.nl kunt u allerlei soorten kliklijsten van A2 formaat verkrijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze waterproof A2 kliklijsten. Deze zijn uitermate geschikt voor buitengebruik en zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Wilt u uw posters van extra beveiliging voorzien? Dan is de A2 kliklijst security de ideale oplossing voor u! Het speciale klikprofiel is moeilijk te openen en kan alleen geopend worden met de bijgeleverde kunststof grip. Daarom kunt u deze A2 kliklijst perfect ophangen zonder beveiliging. Bij Displaywinkel.nl kunt u ook terecht voor A2 kliklijst met een houtlook. Bent u van plan om posters van recepten op te hangen of reclame te maken voor uw restaurant, dan is deze kliklijst precies wat u zoekt. De zwarte A2 kliklijsten zijn de perfecte oplossing wanneer u zoekt naar een elegante uitstraling. Het materiaal bestaat uit zwart geanodiseerd aluminium en is daardoor beter bestand tegen corrosie. Ook beschikt Displaywinkel.nl over witte kliklijsten in A2 formaat, die net zoals de zwarte A2 kliklijsten, zijn voorzien van een elegante uitstaling. Wilt u onze kliklijsten bevestigen aan uw raam? Kies dan voor de A2 kliklijst window enkelzijdig. Deze handige kliklijst kan met behulp van een plakstrip aan de binnenzijde van uw ruit worden bevestigd en met een decoratieprofiel aan de buitenkant van uw raam. Deze kliklijst is overigens ook geschikt voor glazen schuifdeuren.

Verschillende soorten kliklijsten

Naast A2 kliklijsten, beschikt Displaywinkel.nl ook over kliklijsten in andere formaten. Zo kunt u kliklijsten bestellen in A0 t/m B1 formaat in allerlei verschillende soorten. Zoekt u wat anders dan een kliklijst? Kijk dan bij onze stoepborden of kaarthouders. Indien u vragen heeft over de beschikbaarheid, onze service of het assortiment, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.