0

Folderhouder A3 formaat

In een folderhouder A3 kunnen folders of brochures van A3 formaat geplaatst worden. Op die manier kunt u als bedrijf uw folders of brochures zichtbaar maken voor uw doelgroep. In een folderhouder A3 kunt u bijvoorbeeld folders of brochures plaatsen van uw bedrijf, uw producten of diensten  van uw partners. Met een folderhouder A3 formaat vallen uw folders en/of brochures meer op voor uw bezoeker waardoor ze hier sneller naar zullen pakken. Een folderhouder A3 beschikt over ruime afmetingen, het wordt vaak gebruikt voor posters van 420 x 297 millimeter. In ons assortiment kunt u verschillende folderhouders van A3 formaat kiezen. Bij Displaywinkel.nl beschikt u al over een Folderhouder A3 vanaf €52,47.

Assortiment folderhouders A3 formaat

Zoals aangegeven heeft u bij Displaywinkel keuze uit verschillende soorten folderhouders van A3 formaat. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de draadfolderhouder A3 voor aan de wand, welke 5 vakken heeft. Deze folderhouder van A3 formaat kunt u aan de wand hangen en geeft een fraaie, robuuste uitstraling door de zilverkleurige coating. Naast de draadfolderhouder voor aan de wand hebben wij ook de draadfolderhouder A3 voor op de vloer in ons assortiment.  Deze is voorzien van een stevige standaard en 1-vaks draaddisplay voor rechtopstaande presentatie van A3 formaat drukwerk. Heeft u een eigen restaurant? Dan kunt u bij ons ook terecht voor menuborden van A3 formaat, ter hoogte van bijvoorbeeld 90 cm of 120 cm. Uiteraard kunt u het menubord ook gebruiken bij presentatie van uw poster of andere informatie. De menuborden hebben een vierkante voet, wat extra stevigheid en stabiliteit biedt. Binnen ons assortiment bieden wij verschillende folderhouders aan voor zowel staande als liggende presentatie.

Verschillende soorten folderhouders

Naast folderhouders in A3 formaat hebben we bij Displaywinkel ook folderhouders in andere formaten in het assortiment. Zo kunt u folderhouders in de formaten A3 tot en met A6 bestellen. Daarnaast hebben we ook meervoudige folderhouders beschikbaar. Bent u toch op zoek naar net iets anders dan een folderhouder? Neem dan eens een kijkje bij onze kliklijsten of kaarthouders.  Indien u vragen heeft over het assortiment, de beschikbaarheid, onze service of iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder!