0

Draadfolderhouder vloer A3

Zoek niet verder voor de perfecte stevige standaard voor vloerplaatsing! Onze indrukwekkende standaard is uitgerust met een 1-vaks draaddisplay, speciaal ontworpen voor een stijlvolle presentatie van A3-formaat drukwerk in een rechtopstaande positie. Deze solide standaard, met een zilverkleurige coating, straalt niet alleen duurzaamheid uit, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

Met een hoogte van ongeveer 700 mm biedt deze standaard een perfecte oog- en pakhoogte voor optimaal zicht en aandacht. Of het nu gaat om zakelijke presentaties, promotiemateriaal of informatieve posters, deze standaard zorgt ervoor dat jouw boodschap opvalt en indruk maakt.

Investeer in kwaliteit en stijl met onze zilverkleurig gecoate vloerstandaard. Maak een blijvende indruk en presenteer jouw A3 drukwerk op de meest professionele en aantrekkelijke manier mogelijk. Bestel vandaag nog en ontdek de kracht van een solide presentatie!

Specificaties

Artikelnummer: 20401205
Formaat (Bekijk maattabel): A3
Afmeting: 280 x 310 x 750 mm.
Binnenmaat: 298 x 379 x 140 mm. (b x h x d)
Vuldiepte: 140 mm.
Kleur: grijs
Gewicht: 4697

Draadfolderhouder vloer A3

  • Leverbaar per stuk
  • 20401205
49 .95 p.st. 60 .44 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 49,95 p.st.
2 stuks € 47,50 p.st.
5 stuks € 45,00 p.st.
10 stuks € 43,00 p.st.

Nieuwste producten

Zoek niet langer naar de ideale stevige vloerstandaard! Onze opvallende standaard is voorzien van een 1-vaks draaddisplay, specifiek ontworpen om A3-formaat drukwerk elegant en rechtopstaand te presenteren. Deze robuuste standaard, met zijn zilverkleurige coating, straalt niet alleen duurzaamheid uit, maar voegt ook een vleugje verfijning toe aan elke omgeving.

Met een hoogte van ongeveer 700 mm plaatst deze standaard jouw boodschap op de perfecte oog- en grijphoogte voor optimaal zicht en maximale aandacht. Of het nu gaat om zakelijke presentaties, promotiemateriaal of informatieve posters, deze standaard garandeert dat jouw inhoud opvalt en een blijvende indruk achterlaat.

Investeer in kwaliteit en elegantie met onze zilverkleurig gecoate vloerstandaard. Laat jouw A3 drukwerk op de meest professionele en aantrekkelijke wijze schitteren. Plaats vandaag nog je bestelling en ontdek de impact van een solide presentatie!