0

Krijtstoepborden

11 producten gevonden
1
2

Krijtstoepborden

Bij Displaywinkel.nl vindt u hoge kwaliteit krijtstoepborden en krijtstiften voor de scherpste prijs. Een krijtstoepbord is al sinds jaar en dag een promotiemiddel die veel terug te vinden is. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het straatbeeld wanneer u op een grote markt loopt. Een leuke en simpele manier om reclame te maken voor uw bedrijf of product. Ook kan het dienen om een boodschap over te brengen op de langslopende mensen. U kunt zo’n boodschap op het krijst stoepbord zetten met een krijtstift. Wanneer u de boodschap wilt weghalen of vervangen kunt u dit weghalen door middel van een krijtstift reiniger.

Krijtstoepbord nodig voor uw presentatie?

Krijtstoepbord nodig om uw presentatie compleet te maken? Bij Displaywinkel.nl vindt u hoge kwaliteit krijtstoepborden en krijtstiften voor de scherpste prijs. U heeft al zo’n krijtstoepbord vanaf €74,15. Een krijtstoepbord is al sinds jaar en dag een promotiemiddel die veel terug te vinden is. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het straatbeeld wanneer u op een grote markt loopt. Een leuke en simpele manier om reclame te maken voor uw bedrijf of product. Ook kan het dienen om een boodschap over te brengen op de langslopende mensen. U kunt zo’n boodschap op het krijst stoepbord zetten met een krijst stift of los krijt. Met krijt kunt u creatief te werk gaan en meerdere kleuren toe te passen. Wanneer u de boodschap wilt weghalen of vervangen kunt u dit weghalen door middel van een krijtstift reiniger.

Verschillende krijtstoepborden

Bij Displaywinkel vindt u drie verschillende soorten krijtstoepborden. De eerste is het krijtstoepbord Mahonie. Dit krijtstoepbord is gelijk ook de goedkoopste van de drie die u online kunt bestellen en is 55 x 85 cm groot. Het krijtstoepbord is omringd door een mooie houten lijst. Aan de onderkant vindt u rubberen doppen, dit is ter bescherming tegen water en ander mogelijke schade. Het krijtstoepbord is gebruiksvriendelijk en makkelijk te verplaatsen. Het tweede krijtstoepbord is het krijtstoepbord Blank. Dit krijtstoepbord is allereerst een stukje groter dan het krijtstoepbord Mahonie, de grootte is namelijk 75 x 135 cm. Groter, dus uw boodschap zal eerder opvallen. Ook dit krijtstoepbord is voorzien van rubberen doppen en er kan op geschreven worden aan beide kanten. Als laatste van de krijtstoepborden staat de ShopStopper Krijt online. Deze variant is te bestellen in de maat 50 x 70 cm. Dit krijtstoepbord is 100% waterdicht en door middel van de Krijtfolie Outdoor is het weersbestendig. Zo komt uw boodschap altijd goed over!

Uw krijtstoepbord online bestellen

Een krijtstoepbord kan een mooie aanvulling zijn voor uw winkel, ook omdat het hoge kwaliteit krijtstoepborden zijn die Displaywinkel aanbiedt online. Ook onze folderhouderskaarthouders en kliklijsten zijn van uitstekende kwaliteit. Mocht u nog vragen hebben over een bepaald krijtstoepbord of over andere producten of diensten? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u adequaat en vakkundig te ondersteunen met al uw vragen en opmerkingen.