0

Krijtstoepbord Noir 70x135 cm

Bent u op zoek naar een uniek krijtstoepbord voor uw winkel of horeca gelegenheid? Kies dan voor het chique Krijtstoepbord Noir 70x135cm. Dit krijtstoepbord is vervaardigd uit West-Afrikaans hardhout en is makkelijk te gebruiken voor een bar, barista of uw winkel. Net als de rest van de Noir serie is het krijtstoepbord afgewerkt met handgemaakte hoekstukken en bevestigd met zwarte spijkers. Het krijtstoepbord is aan beide zijden te beschrijven met zowel krijtjes als krijtstiften en is daarnaast eenvoudig weer schoon te maken met een vochtige doek.
Let op, omdat de profiel hoeken ambachtelijk worden gemaakt kunnen deze de ene keer met 4 spijkers bevestigd zijn en de andere keer met 6 spijkers.
De eigenschappen van dit krijtbord zoals de lange levensduur, binnen en buiten gebruik en het gebruik van krijtstiften en krijtjes zorgen ervoor dat dit krijtbord erg aantrekkelijk is voor gebruik in horeca. Denk aan het tonen van weekmenu’s of seizoenbieren op de tap.

FSC gecertificeerd hout
Omdat het werken met duurzaam en verantwoord hout voor ons erg belangrijk is verwerken wij alleen hout met een FSC keurmerk. Hout dat beschikt over een FSC keurmerk wordt geproduceerd met zeer strenge regels over legaliteit, bescherming, lokale economie, arbeidsrecht en veel meer.
* FSC gecertificeerd hardhout
* Donkerbruine houten omlijsting
* Geschikt voor binnen en buiten
* Te beschrijven met krijt en krijtstift
* Handgemaakt in Nederland

Specificaties

Artikelnummer: GKRB0499X70135P
Formaat (Bekijk maattabel): 70 x 135
Buitenmaat: 70x135 cm
Binnenmaat: 57x90 cm
Maat frame: 65 mm
Materiaal: noir hout
Kleur: bruin
Extra: beschrijfbaar met krijtstiften

Krijtstoepbord Noir 70x135 cm

  • Leverbaar per stuk
  • GKRB0499X70135P
180 .00 p.st. 217 .80 p.st. incl. btw

Klanten kochten ook

Krijtstiften 5 stuks kleuren 5mm Krijtstiften 5 stuks kleuren 5mm

Leverbaar per stuk

Sale!
13 .95 p.st. 17.45
Bekijk product
Krijtstiften 5 stuks wit 5mm Krijtstiften 5 stuks wit 5mm

Leverbaar per stuk

12 .95 p.st.
Bekijk product