0

T-standaard

16 producten gevonden
T-standaard A4  onbreekbaar 'Celdis®' T-standaard A4 onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
3 .75 p.st. 4.75
Bekijk product
T-standaard A4 plexi T-standaard A4 plexi

Leverbaar per 4 stuks

Sale!
4 .45 p.st. 5.50
Bekijk product
T-standaard A5 onbreekbaar  'Celdis®' T-standaard A5 onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
2 .50 p.st. 2.95
Bekijk product
T-standaard A5 plexi T-standaard A5 plexi

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
3 .25 p.st. 3.95
Bekijk product
T-standaard A6  onbreekbaar 'Celdis®' T-standaard A6 onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 12 stuks

Sale!
2 .20 p.st. 2.90
Bekijk product
T-standaard A6 plexi T-standaard A6 plexi

Leverbaar per 6 stuks

2 .40 p.st.
Bekijk product
T-standaard A3 plexi T-standaard A3 plexi

Leverbaar per stuk

14 .50 p.st.
Bekijk product
T-standaard 1/3-A4 klein T-standaard 1/3-A4 klein

Leverbaar per 12 stuks

2 .95 p.st.
Bekijk product
T-standaard A7 plexi T-standaard A7 plexi

Leverbaar per 12 stuks

2 .30 p.st.
Bekijk product

de T-standaard van Displaywinkel

Als u een stevige T-standaard, eigenlijk een omgedraaide T, zoekt, dan is Displaywinkel hèt adres voor u. Displaywinkel produceert alle T-standaards zelf in eigen huis en heeft met moederbedrijf Cellumica kunststoffen al sinds 1926 (!) ervaring met het verwerken van kunststoffen, dus na bijna 100 jaar mag dit wel vertrouwd zijn toch?  Wij produceren deze T-displays in zowel staande uitvoeringen als in liggende, landscape, uitvoeringen in de formaten;

T-standaard A7

T-standaard A6

T-standaard A5 

T-standaard A4

T-standaard 1/3A4 of DL 

T-standaard A3 formaat.  

De T-standaard is een T-vormige rechtopstaande kaarthouder gemaakt van transparant acrylaat, polystyreen of petg (Budget). De kaarthouder is aan 2 zijden te gebruiken en blijft stevig staan door de voet aan de onderkant. Om de info of foto te wisselen kunt u deze er gewoon tussen schuiven.

polystyreen T-presentatie displays

Displaywinkel vervaardigd nu ook de T-standaards uit polystyreen (PS), dit is een helder transparant materiaal en een stuk goedkoper dan plexiglas. Voor veel toepassingen is een polystyreen T-stand voldoende. De zijkanten worden bij polystyreen niet gepolijst, het is een puur functionele display om uw menu, prijslijst of andere informatie te tonen. Het nadeel van polystyreen is wel dat het kwetsbaarder is dan de andere kunststoffen, dus om deze te gebruiken waar veel publiek de T-standaard kunnen laten vallen, zoals op een terras of een plaats met een harde ondergrond, dan adviseren wij toch plexi T-standaards of de T-uitvoering in PETG  kijk en vergelijk eens en oordeel zelf https://www.displaywinkel.nl/p/t-standaard-a4-budget

* nieuw * PETG T-standaards

Nieuw en uniek zijn de petg - 'budget' uitvoeringen van de T-presentatie displays, deze maken wij uit transparant PETG. Dit is een slagvast helder materiaal en dat maakt dat de T-houders onbreekbaar zijn. Je hoeft niet meer bang te zijn dat de hoeken scheuren of breken, de bovenzijde kan ook niet breken bij het wisselen van de kaarten of foto's.  Deze eigenschap zorgt ervoor dat deze T- vorm display niet breekt als hij van de balie of terrastafel op de grond valt. Hij valt bijna weer omhoog ;-)

Waar vind je de T-standaard kaarthouders?

De meeste kaarthouders in T-vorm komt u tegen in de Horeca, zowel de natte horeca als de droge horeca. Veel horecagelegenheden presenteren hiertussen hun menukaart of prijslijst. De T-standaards staan vaak op tafel in een restaurant, op het terras en ook op de balie.  Je vindt de T-houders ook bij grote en kleine electronicazaken. Bij ieder te verkopen produkt staat vaak een L-standaard waar je de produktinfo op kunt zien.  Verder zie je de T- kaarthouders ook in openbare gebouwen, scholen en instellingen, vaak met een aanduiding, bewegwijzering of andere informatie. Ook bij de kapper en bakker zul je deze T-standaard tegenkomen, let er maar eens op. Zeker in deze Corona tijd worden mensen dmv een T-display op een tafel of ontvangstbalie verzocht om afstand te houden of zich te houden aan andere regels.  De T-kaarthouder is onopvallend, maar wel overal aanwezig.

Heeft u vragen over oa de T-presentatie houder, neemt u dan gerust contact met ons op via mail (info@displaywinkel.nl) of telefonisch op nummer +3176 8200300.

Ons team van Displaywinkel staat u graag te woord.