0

T-standaard A5 plexi

Verbeter Uw Presentatie met de T-Standaard A5 Plexi

Upgrade uw presentatie van rechtopstaande A5-formaat kaarten met onze T-Standaard A5 Plexi. Ontdek waarom deze standaard de ideale keuze is:

✅ Glashelder Acrylaat: Vervaardigd uit glashelder, gepolijst acrylaat (ook wel bekend als plexiglas), biedt deze kaarthouder een kristalheldere presentatie voor uw A5-kaarten.

✅ Robuust Ontwerp: Dit stevige model is perfect voor het tonen van rechtopstaande A5-kaarten, waardoor het ideaal is voor kleine actieposters en ander promotioneel drukwerk.

✅ Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor diverse locaties, zoals balies, restaurants, openbare gebouwen, ziekenhuizen, campings en scholen.

Met de T-Standaard A5 Plexi verbetert u op een professionele en aantrekkelijke manier de presentatie van uw kaarten. Of u deze nu gebruikt voor uw actieposters, promotionele materiaal of andere informatie, deze standaard biedt de perfecte oplossing. Bestel vandaag nog en maak een blijvende indruk op uw doelgroep met deze hoogwaardige kaarthouder. Kies voor een professionele uitstraling en laat uw presentatie schitteren met onze T-Standaard A5 Plexi.

Specificaties

Artikelnummer: 25300490
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 148 x 210 mm (b x h)
Materiaal: acrylaat 2 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 185 gram
Extra: voet is ca 70 mm

T-standaard A5 plexi

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 25300490
Sale!
3 .25 p.st. 3.95 3 .93 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 3,25 p.st.
24 stuks € 2,99 p.st.
150 stuks € 2,85 p.st.
300 stuks € 2,70 p.st.

Klanten kochten ook

Folderhouder A5 Folderhouder A5

Leverbaar per 6 stuks

2 .29 p.st.
Bekijk product
Visitekaarthouder 110 mm Visitekaarthouder 110 mm

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
0 .88 p.st. 1.45
Bekijk product
L-standaard A5 plexi L-standaard A5 plexi

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
2 .80 p.st. 3.25
Bekijk product

Optimaliseer Uw Visuele Presentatie met de T-Standaard A5 Plexi

Wanneer het aankomt op het verbeteren van uw presentatie, zijn details van cruciaal belang. Onze T-Standaard A5 Plexi is ontworpen om die extra uitstraling en helderheid aan uw rechtopstaande A5-formaat kaarten toe te voegen. Ontdek waarom dit product de juiste keuze is:

Glashelder Acrylaat: Deze kaarthouder is gemaakt van glashelder, gepolijst acrylaat, ook wel bekend als plexiglas. Het resultaat is een presentatie die letterlijk schittert, met een kristalheldere weergave van uw A5-kaarten. Of het nu gaat om kleine actieposters, promotioneel drukwerk of andere belangrijke informatie, uw boodschap zal altijd in de schijnwerpers staan.

Duurzaam en Robuust Ontwerp: Onze T-Standaard A5 Plexi is niet alleen mooi, maar ook sterk en duurzaam. Dit stevige model is perfect ontworpen om rechtopstaande A5-kaarten met vertrouwen te presenteren. Het is de ideale keuze voor situaties waarin stevigheid en betrouwbaarheid essentieel zijn.

Veelzijdig Gebruik: Deze standaard is geschikt voor diverse locaties en toepassingen. Of u nu actieposters toont in een restaurant, belangrijke informatie presenteert in openbare gebouwen, ziekenhuizen, campings of scholen, onze T-Standaard past moeiteloos in verschillende omgevingen. De veelzijdigheid ervan maakt het een onmisbare aanwinst voor uw presentatiebehoeften.

Wanneer u de T-Standaard A5 Plexi gebruikt, tilt u uw presentatie naar een hoger niveau. Deze hoogwaardige kaarthouder voegt niet alleen professionele uitstraling en duurzaamheid toe aan uw visuele presentatie, maar zorgt er ook voor dat uw boodschap altijd in het oog springt. Bestel vandaag nog en maak een blijvende indruk op uw doelgroep met deze stijlvolle en betrouwbare kaarthouder. Kies voor een professionele uitstraling en laat uw presentatie schitteren met onze T-Standaard A5 Plexi.