0

Folderhouder A5

Folderhouder A5 - Professioneel Presenteren op uw Eigen Voorwaarden

Onze Folderhouder A5 is de perfecte keuze om uw drukwerk, flyers en belangrijke informatie op een professionele manier te presenteren. Deze stevige folderhouder is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en biedt veelzijdigheid in gebruik. Of u nu kiest om deze A5 display staand op de balie te plaatsen of aan de muur te bevestigen, u heeft de vrijheid om te presenteren zoals u dat wilt.

Belangrijkste Kenmerken:

✅ Stevige Constructie: Onze folderhouder A5 is gemaakt van duurzaam plastic, wat zorgt voor een langdurige en betrouwbare houder voor uw drukwerk. U kunt erop vertrouwen dat uw materialen veilig en overzichtelijk worden gepresenteerd.

✅ Zowel Staand als Hangend: Deze veelzijdige display kan zowel staand op een balie of tafel worden geplaatst als aan de muur worden gehangen. Dit geeft u de flexibiliteit om de perfecte presentatielocatie te kiezen.

✅ Aanpassing aan Uw Stijl: De Folderhouder A5 is op aanvraag verkrijgbaar in zwart en wit, zodat u ervoor kunt zorgen dat deze altijd aansluit bij uw huisstijl en de uitstraling van uw bedrijf.

Met onze Folderhouder A5 kunt u uw marketingmateriaal en informatie effectief en stijlvol presenteren. Of u nu een winkel, kantoor of evenement beheert, deze houder voegt een professioneel tintje toe aan uw presentatie. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat uw drukwerk altijd de aandacht krijgt die het verdient.

Specificaties

Artikelnummer: 20100490
Formaat (Bekijk maattabel): A5
Afmeting: 148 x 210 mm
Buitenmaat: 170 x 205 x 89 mm
Binnenmaat: 163 x 203 x 41 mm (B x H x D)
Vuldiepte: 41 mm
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant
Gewicht: 142 gram

Folderhouder A5

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 20100490
2 .29 p.st. 2 .77 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 2,29 p.st.
12 stuks € 2,10 p.st.
96 stuks € 2,00 p.st.
504 stuks € 1,90 p.st.

Klanten kochten ook

Etagedisplay A5 Etagedisplay A5

Leverbaar per 2 stuks

Sale!
6 .95 p.st. 7.65
Bekijk product
Visitekaarthouder 110 mm Visitekaarthouder 110 mm

Leverbaar per 10 stuks

Sale!
0 .88 p.st. 1.45
Bekijk product
L-standaard A5 onbreekbaar  'Celdis®' L-standaard A5 onbreekbaar 'Celdis®'

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
2 .25 p.st. 2.99
Bekijk product
Zuignap  met moer (10 stuks) Zuignap met moer (10 stuks)

Leverbaar per stuk

9 .95 p.st.
Bekijk product

Folderhouder A5 - Uw Informatie, Uw Stijl, Uw Manier van Presenteren

Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw drukwerk, flyers en cruciale informatie op een professionele manier te laten zien? Onze Folderhouder A5 is de ultieme keuze voor een professionele presentatie die aan al uw behoeften voldoet. Deze duurzame folderhouder biedt veelzijdige gebruiksopties, of u nu wilt dat deze A5 display rechtop op de balie staat of aan de muur hangt - u heeft de vrijheid om te presenteren zoals u dat wilt.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Robuuste Constructie: Onze Folderhouder A5 is vervaardigd uit hoogwaardig plastic, wat resulteert in een duurzame en betrouwbare houder voor uw drukwerk. U kunt er zeker van zijn dat uw materialen veilig en netjes worden weergegeven.

  • Zowel Staand als Hangend: Deze veelzijdige display kan zowel staand op een balie of tafel worden geplaatst als aan de muur worden gehangen. Dit biedt u de flexibiliteit om de perfecte locatie voor uw presentatie te kiezen.

  • Aanpasbaar aan Uw Stijl: Op verzoek is de Folderhouder A5 verkrijgbaar in zowel zwart als wit, zodat u ervoor kunt zorgen dat deze naadloos aansluit bij uw huisstijl en de uitstraling van uw bedrijf.

Met onze Folderhouder A5 kunt u uw marketingmateriaal en informatie op een effectieve en stijlvolle manier presenteren. Of u nu een winkel, kantoor of evenement organiseert, deze houder voegt een professioneel accent toe aan uw presentatie. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat uw drukwerk altijd de aandacht krijgt die het verdient, op uw eigen voorwaarden.