0

Folderhouder 1/3A4 klein

Folderhouder 1/3 A4 (210 x 99 mm): Efficiënt en Overzichtelijk Folderbeheer

Een gestroomlijnd beheer van folders is van essentieel belang bij het delen van informatie, of het nu gaat om flyers, kaarten, brochures of ander drukwerk. Onze handige kunststof folderhouder 1/3 A4 (210 x 99 mm), ook wel bekend als DIN A6 Lang, biedt de perfecte oplossing voor een georganiseerde en aantrekkelijke presentatie van je drukwerk.

✅ Veelzijdig Gebruik: Deze slanke en praktische folderhouder is zowel geschikt voor plaatsing op een balie bij de kassa als voor wandbevestiging in je winkel. Dit maakt het ideaal voor diverse winkelomgevingen en presentatiedoeleinden. Of je nu informatie bij de kassa wilt delen of de aandacht van klanten wilt trekken terwijl ze door de winkel lopen, deze folderhouder biedt flexibiliteit en gemak.

✅ Optimaal Formaat: Het 1/3 A4 formaat is speciaal ontworpen om je materiaal efficiënt te presenteren. Het is belangrijk om te vermelden dat deze houder niet geschikt is voor A4-formaat, maar perfect is voor 1/3 A4 (210 x 99 mm), oftewel DIN A6 Lang. Dit zorgt ervoor dat je drukwerk overzichtelijk blijft en goed zichtbaar is voor je doelgroep.

✅ Ruimtebesparend: Dankzij het slanke ontwerp neemt deze folderhouder minimale ruimte in beslag, wat kostbare toonbank- of wandruimte bespaart en je de vrijheid geeft om andere items te presenteren.

✅ Duurzaamheid Gegarandeerd: Onze folderhouder is vervaardigd van duurzaam kunststof en gaat lang mee, zelfs bij dagelijks gebruik.

✅ Verhoogde Zichtbaarheid: Een nette organisatie en presentatie van je drukwerk verhoogt de zichtbaarheid en toegankelijkheid voor je klanten, wat kan resulteren in meer betrokkenheid en verkopen.

Kortom, onze folderhouder 1/3 A4 (210 x 99 mm) is de perfecte keuze om je drukwerk professioneel en efficiënt te presenteren. Met de mogelijkheid om zowel staande als hangende displays te creëren, biedt deze folderhouder flexibiliteit. Bied je klanten de benodigde informatie en verhoog de effectiviteit van je promotionele inspanningen.

Specificaties

Artikelnummer: 20100190
Formaat (Bekijk maattabel): 1/3A4
Afmeting: 99 x 210 mm
Buitenmaat: 111 x 196 x 83 mm
Binnenmaat: 105 x 194 x 41 mm (B x H x D)
Vuldiepte: 41 mm
Kleur: transparant
Gewicht: 95 gram
Extra: Te bedrukken voorzijde is ca. 90x45 mm

Folderhouder 1/3A4 klein

  • Leverbaar per 6 stuks
  • 20100190
Sale!
1 .69 p.st. 2.35 2 .04 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 1,69 p.st.
24 stuks € 1,65 p.st.
96 stuks € 1,60 p.st.
282 stuks € 1,50 p.st.

Klanten kochten ook

Etagedisplay 1/3-A4 klein Etagedisplay 1/3-A4 klein

Leverbaar per 2 stuks

Sale!
5 .50 p.st. 6.35
Bekijk product
L-standaard A4 budget L-standaard A4 budget

Leverbaar per 6 stuks

Sale!
3 .60 p.st. 4.10
Bekijk product
Zuignap  met moer (10 stuks) Zuignap met moer (10 stuks)

Leverbaar per stuk

9 .95 p.st.
Bekijk product

Optimaal Folderbeheer met Onze Folderhouder 1/3 A4 (210 x 99 mm.)

Een doeltreffend en georganiseerd beheer van folders is essentieel bij het delen van informatie, of je nu flyers, kaarten, brochures, of ander drukwerk wilt presenteren. Onze handige kunststof folderhouder 1/3 A4 (210 x 99 mm.), ook bekend als DIN A6 Lang, biedt de perfecte oplossing voor een gestructureerde en aantrekkelijke presentatie van je drukwerk.

Diverse Toepassingen:

Deze slanke en handige folderhouder kan zowel staand op een balie bij de kassa als hangend aan de wand in je winkel worden gebruikt. Hierdoor is hij ideaal voor verschillende winkelomgevingen en presentatiedoeleinden. Of je nu informatie aan de kassa wilt delen of de aandacht van klanten wilt trekken terwijl ze door de winkel lopen, deze folderhouder biedt flexibiliteit en gemak.

Geoptimaliseerd Formaat:

Het 1/3 A4-formaat is speciaal ontworpen voor efficiënte presentatie van je materiaal. Het is belangrijk op te merken dat deze houder niet geschikt is voor A4-formaat, maar wel perfect is voor 1/3 A4 (210 x 99 mm.), oftewel DIN A6 Lang. Dit zorgt ervoor dat je drukwerk netjes georganiseerd blijft en goed zichtbaar is voor je doelgroep.

Ruimtebesparing:

Dankzij het slanke ontwerp neemt deze folderhouder minimale ruimte in beslag, wat kostbare toonbank- of wandruimte bespaart. Hierdoor heb je de vrijheid om andere items te presenteren.

Gemaakt om te Duurzamen:

Onze folderhouder is vervaardigd uit duurzaam kunststof, wat zorgt voor een lange levensduur en bestendigheid tegen dagelijkse slijtage.

Verhoogde Zichtbaarheid:

Door je drukwerk netjes te organiseren en te presenteren, vergroot je de zichtbaarheid en toegankelijkheid voor je klanten, wat kan leiden tot meer betrokkenheid en verkoop.

Kortom, onze folderhouder 1/3 A4 (210 x 99 mm.) is de perfecte keuze om je drukwerk professioneel en efficiënt te presenteren. Je hebt de flexibiliteit om zowel staande als hangende displays te creëren, waardoor je klanten de informatie krijgen die ze nodig hebben, terwijl je de effectiviteit van je promotionele inspanningen vergroot.