0

Kliklijst A3

6 producten gevonden
A3 kliklijst wit A3 kliklijst wit

Leverbaar per stuk

17 .75 p.st.
Bekijk product
a3 kliklijst waterproof a3 kliklijst waterproof

Leverbaar per stuk

16 .75 p.st.
Bekijk product
A3 kliklijst zwart A3 kliklijst zwart

Leverbaar per stuk

Sale!
12 .50 p.st. 14.25
Bekijk product
a3 kliklijst window enkelzijdig a3 kliklijst window enkelzijdig

Leverbaar per stuk

23 .95 p.st.
Bekijk product
a3 kliklijst security a3 kliklijst security

Leverbaar per stuk

17 .50 p.st.
Bekijk product
a3 kliklijst voorzetfolie a3 kliklijst voorzetfolie

Leverbaar per 3 stuks

2 .95 p.st.
Bekijk product

Kliklijsten A3 formaat

Displaywinkel.nl verkoopt A3 kliklijsten in allerlei soorten en maten. Deze kliklijsten zijn speciaal bedoeld voor posters van A3 formaat. Deze stevige A3 kliklijsten zijn voorzien van een strak design en ideaal om uw reclameboodschap over te brengen. Ook zijn de A3 posters snel en gemakkelijk te vervangen. De A3 kliklijsten hebben een afmeting van 297 x 420 millimeter en zijn perfect zichtbaar door het meegeleverde ontspiegelde folie. Wil jij een A3 kijklijst aanschaffen? Displaywinkel.nl verkoopt A3 kijklijsten vanaf 11.50 per stuk.

Soorten kliklijsten A3 formaat 

Bij Displaywinkel.nl worden er verschillende kliklijsten aangeboden in A3 formaat. Denk bijvoorbeeld aan de A3 witte kliklijst. Deze aluminium A3 kliklijst beschikt over een mooie en elegante uitstraling. Bent u opzoek naar een moderne uitstraling? Dan is deze A3 kliklijst precies wat u zoekt. Bent u opzoek naar een waterdicht alternatief? Dan is de A3 kliklijst waterproof een prima optie. Niet alleen heeft deze kliklijst een strak design, maar is hij ook nog is bestand tegen barre weersomstandigheden. Wanneer u van plan bent om de A3 kliklijst aan het raam te bevestigen, dan is de A3 kliklijst window enkelzijdig perfect voor u! Met behulp van de plakstrip kan de A3 kliklijst aan het raam bevestigd worden. Deze kliklijst is overigens ook geschikt voor schuifdeuren. Veiligheid staat bij Displaywinkel.nl hoog in het vaandel en daarom stellen we voor u de A3 kliklijst security ter beschikking. Is deze beveiligde kliklijst gemakkelijk te openen? Absoluut niet. Sterker nog, zonder de meegeleverde kunststof grip is deze kliklijst bijna niet open te krijgen. Bent u eigenaar van een hotel, cateringservice of restaurant, dan is onze A3 kliklijst hout wellicht wat voor u. Deze kliklijst is uitermate geschikt om u heerlijke gerechten op af te beelden. Wanneer u opzoek bent naar een goedkope kliklijst, dan is onze zwarte A3 kliklijst voor u de juiste oplossing.

Diverse formaten kliklijsten

Naast de verschillende soorten kliklijsten van A3 formaat, verkoopt Displaywinkel.nl ook kliklijsten in andere formaten. Zo kunt u bij ons kliklijsten in de formaten A0 tot B1 bestellen. Wilt u naast kliklijsten ook wat anders bestellen? Kijk dan bijvoorbeeld eens bij onze folderhouders. Zo kunt u met onze folderhouders u drukwerk presenteren en kunt u deze perfect bevestigen aan de wand. Wanneer u vragen heeft over het assortiment, onze service of de beschikbaarheid van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Displaywinkel.nl helpt u graag!