0

Wandfolderhouder met deksel 

De folderdisplay met deksel is geschikt om uw folders buiten aan de wand of tegen het glas te presenteren. Het deksel voorkomt dat de folders nat worden. Deze transparante wandfolderhouder met deksel laat je brochures van hun beste kant zien! Gemaakt van stevig transparant polystyreen en aan de achterkant voorzien van twee ophanggaten; in deze brochurehouder hangen je folders, flyers, ansichtkaarten, plattegronden en andere informatie klaar om meegenomen te worden.

Met een Outdoor Folderbak kan je nog makkelijker belangrijke verkoop of service informatie delen met je (potentiële) klanten. De outdoor folderhouders met deksel zijn er in de formaten 1/3A4 (DL) A5 en A4.

Toepassing voor deze outdoor folderdisplay

Voor elke branche is deze display een uitkomst, denk aan horeca, campings, hotels, B&B's, zelfs met een zuignap op de ruit van uw promotiebus kan uw informatie droog aangeboden worden.  Informatie is beschikbaar buiten kantoor- en winkeltijden, informatie blijft snel beschikbaar tijdens drukke kantoor- en winkeltijden, dus uw verkoopinformatie is laagdrempelig verkrijgbaar. De kans dat mensen uw informatie uit de display halen wordt verhoogd met deze folderbak en uw klant kan snel en gemakkelijk over informatie beschikken. Bovendien spelen de weersinvloeden geen rol, zon of regen, uw info blijft droog.

U besteedt veel zorg aan de inhoud en de vormgeving van uw drukwerk en Displaywinkel garandeert een professionele presentatie voor u. De folderhouders zijn geproduceerd uit hoogwaardig glashelder polystyreen middels een spuitgietprocédé. Dit productieproces garandeert een perfect afgewerkt, glashelder product. De folderhouders zijn snel leverbaar, in de meest voorkomende DIN-formaten A4, A5 en 1/3A4 en zijn gunstig geprijsd dankzij de hoge productie-aantallen. Wij bieden deze buitenfolderhouders aan in een aantal verschillende uitvoeringen, wij leveren ook de displays van Taymar® 

Heeft u vragen over deze wandfolderhouder met deksel, schroom dan niet en neem contact met ons op.Het team van Displaywinkel staat u graag te woord.