0

folderhouder met deksel 1/3-a4 'budget'

Optimaliseer Uw Buitenpresentatie met onze Weerbestendige Folderhouder 1/3-A4 'Budget'

Uw informatiemateriaal verdient een robuuste en weersbestendige opbergoplossing. Onze Folderhouder met Deksel 1/3-A4 'Budget' is speciaal ontworpen om uw brochures, flyers of folders op een professionele en duurzame manier te presenteren, zowel voor tijdelijk als permanent gebruik.

De voordelen van onze Folderhouder met Deksel 1/3-A4 'Budget':

✅ Weerbestendig: Deze houder is gemaakt om stand te houden tegen regen, wind, zon en sneeuw, waardoor uw materialen altijd beschermd zijn tegen de elementen.

✅ Transparant Polystyreen: Gemaakt van hoogwaardig doorzichtig polystyreen, zodat de inhoud duidelijk zichtbaar is zonder concessies te doen aan de bescherming.

✅ Veelzijdig Gebruik: Deze houder is geschikt voor zowel tijdelijk gebruik als permanent gebruik, afhankelijk van uw behoeften. Met een sleutelgatbevestigingsoptie kan hij veilig worden bevestigd voor langdurig gebruik.

De Outdoor Brochurehouders met Deksel 1/3-A4, ook bekend als DL-formaat, zijn de perfecte keuze voor buitengebruik. Of het nu regent, waait, de zon schijnt of er sneeuw ligt, uw folders blijven altijd veilig en droog. Bevestiging met zuignappen is ook mogelijk en kan afzonderlijk worden besteld.

Verbeter uw buitenpresentatie en zorg ervoor dat uw informatiemateriaal altijd goed beschermd en beschikbaar is met onze Folderhouder met Deksel 1/3-A4 'Budget'. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze houder u helpt om ongeacht het weer een blijvende indruk te maken op voorbijgangers. Laat uw brochures opvallen en zorg ervoor dat ze veilig en in topconditie blijven in onze Outdoor Brochurehouders.

Specificaties

Artikelnummer: OD110
Formaat (Bekijk maattabel): 1/3A4
Afmeting: 117 x 220 x 34 mm (BxHxD)
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant
Gewicht: 165 gr

folderhouder met deksel 1/3-a4 'budget'

  • Leverbaar per stuk
  • OD110
Sale!
9 .95 p.st. 12.25 12 .04 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 9,95 p.st.
5 stuks € 9,80 p.st.
10 stuks € 9,65 p.st.
20 stuks € 9,45 p.st.

Klanten kochten ook

Zuignap  met moer (10 stuks) Zuignap met moer (10 stuks)

Leverbaar per stuk

9 .95 p.st.
Bekijk product

Optimaliseer Uw Buitenpresentatie met Onze Weerbestendige Folderhouder 1/3-A4 'Budget'

Een succesvolle buitenpresentatie vereist niet alleen aandacht voor detail, maar ook de juiste middelen om ervoor te zorgen dat uw informatiemateriaal goed wordt beschermd. Onze Folderhouder met Deksel 1/3-A4 'Budget' is de perfecte oplossing om uw brochures, flyers of folders op een professionele en duurzame manier te presenteren, ongeacht de weersomstandigheden. Deze houder is geschikt voor zowel tijdelijk als permanent gebruik en biedt een scala aan voordelen om uw buitenpresentatie te optimaliseren.

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van onze Folderhouder met Deksel 1/3-A4 'Budget':

Weerbestendigheid: Onze houder is vervaardigd om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, waaronder regen, wind, zon en sneeuw. Dit betekent dat uw kostbare informatiemateriaal te allen tijde beschermd is tegen de elementen, en uw boodschap blijft overeind, ongeacht het weer.

Transparant Polystyreen: Gemaakt van hoogwaardig doorzichtig polystyreen, zorgt deze houder ervoor dat de inhoud van uw brochures, flyers of folders duidelijk zichtbaar is. De transparantie zorgt voor een professionele presentatie zonder concessies te doen aan bescherming.

Veelzijdig Gebruik: Of u nu van plan bent om deze houder tijdelijk of permanent te gebruiken, u heeft de flexibiliteit om de houder aan te passen aan uw behoeften. Met een optionele sleutelgatbevestiging kan de houder veilig worden bevestigd voor langdurig gebruik. Dit maakt het ideaal voor diverse toepassingen, waaronder beurzen, showrooms, adviesbalies en meer.

De Outdoor Brochurehouders met Deksel 1/3-A4, ook bekend als DL-formaat, zijn ontworpen om de ultieme bescherming voor uw informatiemateriaal te bieden. Of het nu regent, waait, de zon schijnt of er sneeuw ligt, u kunt erop vertrouwen dat uw folders veilig en droog blijven. Als extra optie kunt u de houder bevestigen met zuignappen, die afzonderlijk kunnen worden besteld.

Met onze Folderhouder met Deksel 1/3-A4 'Budget', kunt u uw buitenpresentatie verbeteren en ervoor zorgen dat uw informatiemateriaal altijd goed beschermd en toegankelijk is. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze houder u helpt om ongeacht het weer een blijvende indruk te maken op voorbijgangers. Laat uw brochures opvallen en zorg ervoor dat ze veilig en in topconditie blijven in onze Outdoor Brochurehouders. Optimaliseer uw zakelijke uitstraling en laat uw boodschap schijnen, zelfs in de buitenlucht.