0

visitekaarthouder met deksel 'budget'

Verbeter uw zakelijke presentatie met onze visitekaarthouder met deksel 'budget' en biedt uw visitekaartjes, brochures, flyers of folders een professionele en weersbestendige presentatie, zowel voor permanent als tijdelijk gebruik.

Kenmerken van onze visitekaarthouder met deksel 'budget':
✅ Weerbestendig: Ontworpen om bestand te zijn tegen regen, wind, zon en sneeuw, waardoor uw materiaal altijd beschermd is.
✅ Doorzichtig polystyreen: Het heldere materiaal zorgt ervoor dat de inhoud van de houder duidelijk zichtbaar is.
✅ Geschikt voor permanent of tijdelijk gebruik: Met de optie voor sleutelgatbevestiging is deze houder geschikt voor zowel tijdelijke als permanente toepassingen.

Onze Outdoor Brochurehouders zijn speciaal ontworpen voor gebruik in buitenomgevingen en zijn voorzien van een scharnierende deksel om uw visitekaartjes uitstekende bescherming te bieden. Of het nu regent, waait of sneeuwt, uw materialen blijven in optimale staat. Deze houders zijn ideaal voor winkels, banken, restaurants en andere bedrijven of organisaties om voorbijgangers van informatie te voorzien, ongeacht de weersomstandigheden.

Presenteer uw informatie op een professionele en weerbestendige manier met onze visitekaarthouder met deksel 'budget'. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat uw materiaal altijd beschermd en toegankelijk is, ongeacht de buitenomstandigheden. Maak indruk op uw klanten en bezoekers met deze handige en duurzame houder.

Specificaties

Artikelnummer: OD95
Afmeting: 100 x 62 x 30 mm (BxHxD)
Materiaal: polystyreen
Kleur: transparant
Gewicht: 0.125 kg

visitekaarthouder met deksel 'budget'

  • Leverbaar per stuk
  • OD95
4 .95 p.st. 5 .99 p.st. incl. btw

Staffelprijzen

1 stuk € 4,95 p.st.
5 stuks € 4,70 p.st.
10 stuks € 4,50 p.st.
20 stuks € 4,25 p.st.

Klanten kochten ook

folderhouder met deksel 1/3-a4 'budget' folderhouder met deksel 1/3-a4 'budget'

Leverbaar per stuk

Sale!
9 .95 p.st. 12.25
Bekijk product
folderhouder met deksel A5 'budget' folderhouder met deksel A5 'budget'

Leverbaar per stuk

18 .95 p.st.
Bekijk product
folderhouder met deksel A4 'budget' folderhouder met deksel A4 'budget'

Leverbaar per stuk

27 .95 p.st.
Bekijk product

Optimaliseer uw zakelijke presentatie met de toevoeging van onze visitekaarthouder met deksel 'budget'. Deze veelzijdige houder biedt de perfecte oplossing om uw visitekaartjes, brochures, flyers of folders op een professionele en weerbestendige manier te presenteren, zowel voor permanente als tijdelijke toepassingen.

Enkele kenmerken van onze visitekaarthouder met deksel 'budget' die uw zakelijke presentatie zullen versterken: ✅ Weerbestendig: Deze houder is ontworpen om de elementen te weerstaan, van regen en wind tot zon en sneeuw, zodat uw marketingmateriaal altijd in topconditie blijft. ✅ Doorzichtig polystyreen: Het gebruik van helder polystyreen garandeert dat de inhoud van de houder duidelijk zichtbaar is, waardoor uw boodschap maximaal tot zijn recht komt. ✅ Geschikt voor permanent of tijdelijk gebruik: Met de toevoeging van een sleutelgatbevestigingsoptie, biedt deze houder veelzijdigheid voor zowel tijdelijke als permanente bevestigingsscenario's.

Onze Outdoor Brochurehouders zijn met zorg ontworpen voor gebruik in buitenomgevingen en zijn uitgerust met een scharnierende deksel, waardoor uw visitekaartjes uitmuntende bescherming krijgen. Of het nu een regenachtige dag is, winderig, zonnig of met sneeuw bedekt, deze houders blijven weerbestendig. Dit maakt ze perfect voor een scala aan toepassingen, van winkels en banken tot restaurants en andere bedrijven of organisaties die voorbijgangers van informatie willen voorzien, ongeacht de grillen van de weersomstandigheden.

Met onze visitekaarthouder met deksel 'budget' kunt u uw informatie op een professionele en weerbestendige manier presenteren, waardoor u indruk maakt op zowel klanten als bezoekers. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat uw materiaal altijd goed beschermd en toegankelijk is, ongeacht de weersomstandigheden. Kies voor duurzaamheid en functionaliteit, en versterk uw zakelijke presentatie met deze handige houder.