0

Kliklijst Folie

7 producten gevonden
a4 kliklijst voorzetfolie a4 kliklijst voorzetfolie

Leverbaar per 4 stuks

1 .95 p.st.
Bekijk product
a3 kliklijst voorzetfolie a3 kliklijst voorzetfolie

Leverbaar per 3 stuks

2 .95 p.st.
Bekijk product
a2 kliklijst voorzetfolie a2 kliklijst voorzetfolie

Leverbaar per 2 stuks

5 .95 p.st.
Bekijk product
a1 kliklijst voorzetfolie a1 kliklijst voorzetfolie

Leverbaar per 2 stuks

9 .75 p.st.
Bekijk product
a0 kliklijst voorzetfolie a0 kliklijst voorzetfolie

Leverbaar per 2 stuks

13 .25 p.st.
Bekijk product
b1 kliklijst voorzetfolie 70x100 b1 kliklijst voorzetfolie 70x100

Leverbaar per 2 stuks

11 .50 p.st.
Bekijk product
b2 kliklijst voorzetfolie 50x70 b2 kliklijst voorzetfolie 50x70

Leverbaar per 2 stuks

6 .25 p.st.
Bekijk product

Voorzetfolie kliklijsten

Waarom voorzetfolie kliklijsten?

Het vervangen van de Voorzetfolie Kliklijsten is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw posters er netjes en verzorgd uit blijven zien. Na verloop van tijd gebeurt het vaak dat folies tekenen van ouderdom laten zien. Zoals scheuren, krassen en een doffe gloed zorgen voor verlaging van de kwaliteit van de kliklijsten. Met een nieuw voorzetfolie kliklijst zijn deze problemen verleden tijd. Met een nieuwe frisse blik kan de kliklijst nog jaren mee en zorgt dit voor een mooie uitstraling van uw posters.

Formaten voorzetfolie kliklijsten

Displaywinkel biedt haar klanten een ruim aanbod aan verschillende formaten voorzetfolies. Alle platen worden groter geleverd dan het frame en moeten ter plekke nog op maat worden gesneden Het folie is gemaakt van een speciaal soort pvc dat zich makkelijk laat bevestigen op de aluminium buitenrand. Hieronder vindt u de formaten die beschikbaar zijn:

Custom made

Displaywinkel heeft een scala aan artikelen geschikt voor de professionele markt. Al meer dan 90 jaar ontwikkelen en fabriceren we toepassingen voor de presentatie markt. Zo beschikken wij over een ruim assortiment dat aan bijna alle klantverwachtingen kan voldoen. Niet precies gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van Custom Made te bespreken.

Andere producten

Buiten Voorzetfolie Kliklijsten beschikt Displaywinkel over een ruim assortiment aan Kantoor- en Displaybenodigdheden. Displaywinkel beschikt over meerdere groepen, een interessante groep is bijvoorbeeld de Kliklijsten. Hier ziet u ons overzicht van verschillende materialen en soorten kliklijsten. Kijk bijvoorbeeld eens bij Kliklijst Waterproof, Kliklijst SecurityKliklijst Dubbelzijdig of wissellijsten. Alles wat u zoekt op het gebied van Kliklijsten is te vinden op deze pagina!

 

De toekomst

Wij hechten veel waarden aan het milieu en zien het als onze taak om onze ecologische voetstap te verkleinen. Wij hebben milieuvriendelijke displays ontwikkeld die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Dit is een van de stappen die wij zetten om te vergroenen.