0

Wissellijsten

Wissellijsten

Iedere dag ziet u wel een wissellijst voorbijkomen. Of het nu aan de buitenmuur van de supermarkt, in de gang op de zaak of in uw favoriete restaurant is; wissellijsten zijn overal. Ze worden gebruikt voor acties of advertenties, voor het fraai tentoonstellen van een foto of een filmposter en voor het presenteren van drukwerk zodat het écht opvalt. Daarnaast gaat het ook nog eens langer mee. Een wissellijst kopen is dus altijd een goed idee.

Dankzij ons unieke kliksysteem zijn zowel uw posters als de bijpassende beschermfolie razendsnel te vervangen. Dit maakt onze aluminium wissellijsten dé perfecte oplossing voor de presentatie van regelmatig wisselend actiedrukwerk. Ideaal voor elk bedrijf, of het nu om een winkel, horecagelegenheid of overheidsinstelling gaat.

Grote wissellijst: 70x100 of juist kleiner?

Voor iedere locatie of organisatie is een andere wissellijst handiger. Wellicht is een wissellijst van 70x100 cm het handigst voor u, of heeft u juist een kleinere of grote wissellijst nodig. Geen probleem, want bij Displaywinkel.nl verkopen we lijsten in alle soorten en maten. Koop daarom een wissellijst die perfect bij uw winkel past.

 

Ze zijn ideaal als ondersteuning voor de totale inrichting en op vele manieren toepasbaar, zoals de volgende manieren:

 • Hang de lijst met schroeven aan de muur van uw winkelpand.
 • Gebruik draad om de lijst binnen voor uw etalageruit te hangen.
 • Met tweezijdig plakband kunt u de lijst eenvoudig aan een deur bevestigen.
 • Met een draadje kunnen de lijsten aan een systeemplafond vastgemaakt worden.

Voor uw reclamedrukwerk is het van belang dat acties zo goed mogelijk worden weergegeven. Met onze kliklijsten, of het nu om een wissellijst in 70x100 formaat of iets anders gaat, is dit altijd het geval. Ze zijn uitgevoerd in duurzaam aluminium met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling en geen afleidend effect op uw drukwerk. Naast de veel verkochte aluminium kliklijsten hebben we ook de klassieke houten kliklijsten beschikbaar in onze catalogus. Hiermee creëer je een unieke warme uitstraling. Deze houten kliklijsten zijn wel gemaakt van aluminium maar voorzien van een mooie hout print. Deze kliklijsten zijn beschikbaar in de maten A1A2A3 en A4.

Een wissellijst kopen bij Displaywinkel.nl is de perfecte presentatiestrategie voor al uw acties.

Wissellijst kopen: eenvoudig en snel

Voor alle maten lijsten kunt u terecht bij onze pagina over wissellijsten. Ze zijn er in alle soorten en afmetingen, er zit gegarandeerd een perfecte maat voor u tussen. Over het algemeen zijn namelijk ze identiek aan de standaardformaten van posters. Kijk van tevoren dus goed naar het formaat van uw poster, zodat de verkeerde wissellijst kopen niet tot de mogelijkheden behoort. Bij Displaywinkel.nl bestelt u eenvoudig lijsten in allerlei formaten. 

In ons assortiment zit altijd een geschikte wissellijst, voor welke toepassing dan ook. U kunt ze zelfs gebruiken om tegen de buitengevel te bevestigen, aangezien de wissellijsten spatwaterdicht zijn. Qua afmetingen is ons assortiment erg variabel, dus neem eens een kijkje. We leveren aluminium wissellijsten voor posters met de onderstaande afmetingen:

 • Wissellijst 70x100
 • Wissellijst 50x70
 • Wissellijst 40x60
 • Wissellijst 50x50
 • Wissellijst A0
 • Wissellijst A1
 • Wissellijst A2
 • Wissellijst A3
 • Wissellijst A4
 • Wissellijst A5

De genoemde formaten hebben overigens betrekking op de afmeting van de posters en niet op de afmeting van de wissellijsten zelf. De afmetingen van de lijsten verschillen per soort wissellijst, zoals bij de afsluitbare wissellijst, de posterklemmen en de gekleurde wissellijsten. Wat daarnaast niet vergeten mag worden, is de ontspiegelende werking van de afdekfolie.

Hierdoor ontstaat een antireflectie weergave van uw drukwerk, zodat deze vanuit ieder oogpunt goed te zien is, zonder weerspiegelingen. Dit maakt de wissellijsten, 70x100 cm of kleiner, altijd uitermate toepasbaar in de buitenlucht.

De displays en lijsten bij Displaywinkel.nl zijn eenvoudig te bestellen en worden in veel gevallen al binnen 1 á 2 werkdagen geleverd. Mocht je vragen hebben over de producten of levering, neem dan contact met ons op!

Ons ruime assortiment bestaat naast randloze wissellijsten uit folderbakjes, stoepborden, kliklijsten en kaarthouders. Dankzij onze iDEAL-betaling is uw order in een razendsnel tempo verwerkt en kunt u in sommige gevallen de volgende werkdag al over de gewenste presentatieartikelen beschikken.